Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Fotostrips bedrukken en maken

strip
1,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 20 minuten.

Materiaal
Details
  • Afmetingen: 5,5 cm (Breedte) x 20 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Mat gelamineerd papier 300 gr.
  • ID: #15959
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Foto's ontwikkelen zoals in fotohokjes

Ontdek de nieuwe trend in foto-ontwikkeling: de gepersonaliseerde fotohokjesstrips. Dit zijn stroken in langwerpig formaat, waarin je jouw eigen favoriete foto's kunt plaatsen: selfies, foto's met je vrienden, vriendinnen en familie, herinneringen aan uitstapjes met je partner, of iedere andere afbeelding die je wilt. In onze Online Editor kun je kiezen tussen een aantal voorontworpen sjablonen, om je stroken op comfortabele en snelle manier te maken, met sjablonen om 4 foto's per strook te plaatsen, of 2 foto's en een tekst, naast andere opties. Als je wilt, kun je ook geheel je eigen ontwerp maken met bijvoorbeeld: foto's, tekst, namen, een ontwerp, etc.

Wij bieden twee verschillende materialen aan om uit te kiezen. Enerzijds fotostrips van hoogwaardig papier en gewicht. Dit is de meest traditionele en klassieke optie, om te genieten van de traditionele fotografische ontwikkeling, in een nieuw en leuk formaat. De andere optie is om uw fotostrips van magnetisch materiaal te maken. Dit materiaal is een flexibele magneet, die kan worden gebogen zonder te breken. Magnetische strips zijn ideaal om de koelkast te versieren met jouw meest speciale foto's, of om op elk ander magnetisch oppervlak te plaatsen.

Je kunt deze strips op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als originele bladwijzers en boekenleggers; zo zie je altijd je mooiste foto's op die speciale momenten tijdens het lezen. Of om op de koelkast te zetten, als decoratie, om je te laten glimlachen elke keer als je de foto's ziet. Je kan ze ook op een kurkbord, in een fotolijstje op het nachtkastje of in de boekenkast plaatsen. Het is ook heel passend om fotostrips voor evenementen te gebruiken, om ze aan de gasten van een huwelijk, doop, communie, of vrijgezellenfeest als cadeau te geven.

Er is geen minimum bestelhoeveelheid: je kan een enkele fotohokstrip personaliseren en kopen. Als je meerdere identieke strips wilt bestellen, dan hebben we kwantumkortingen; hoe meer identieke eenheden je bestelt, des te minder elke eenheid je zal kosten.

Je kunt ook genieten van de optie van pack van 4 strips. Met deze pakketten kan je 4 strips kopen, elk met verschillende foto's. Dit maakt het gemakkelijker om meerdere strips tegelijk te kopen, zonder ze één voor één te moeten personaliseren. In het geval van de packs personaliseer je alle 4 stroken tegelijkertijd met de foto's of tekst die je wenst.

Wij versturen elke bestelling in een papieren envelop, zodat de fotostrips goed verpakt en beschermd worden.