Gepersonaliseerde kaarsen

kaars
€ 6,95
Kwantumkortingen

Model
Kleur
Details
 • Afmetingen: 6,8 cm (hoogte) x 5,5ø cm (diameter)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Kaars met verschillende geuren: wit in lavendel, goudkleurig in vanillegeur, rood in aardbeiengeur.
 • Materiaal kaars: witte paraffinewas.
 • Het wordt geleverd in een glazen houder in verschillende kleuren.
 • Het wordt gepersonaliseerd door gravure op het oppervlak van de glazen houder.
 • ID: #16591-115712
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde geurkaarsen

Het lijdt geen twijfel dat geurkaarsen in woningen over de hele wereld een van de meest gebruikte decoratieve elementen zijn geworden. Wat vroeger alleen diende om licht in huis te brengen, doet nu dankzij hun heerlijke geuren dienst een vliegticket naar duizend verschillende oorden.

Geurkaarsen hebben een soort "magie", want dankzij hun vlam slagen we erin ons huis een warme sfeer te geven, terwijl de atmosfeer wordt doordrenkt met geuren die je naar jouw favoriete plek kunnen doen reizen.

Wij willen deel uitmaken van die magie. Nu kun je jouw geurkaarsen geheel naar wens personaliseren om elke hoek van je huis te versieren of om een origineel en uniek geschenk te maken voor die persoon die je op dit moment in gedachten hebt.

Op onze website kun je verschillende soorten kaarsen vinden, afhankelijk van de gelegenheid waarvoor je ze wilt gebruiken. Sommige modellen met verschillende kleuren en andere waarbij de kleur is geassocieerd met een geur die al jouw zintuigen zal betoveren.

Kies de perfecte kaars voor elke gelegenheid

 • Geurkaars met houten deksel: deze kaarsen zijn ideaal voor een romantisch diner, als decoratie in huis of als detail voor evenementen. Je kunt het bamboe deksel van de kaars personaliseren met een van de ontwerpen die wij aanbieden of het geheel naar eigen wens personaliseren. Hij wordt gepersonaliseerd door directe bedrukking op het deksel, zodat jouw ontwerp of afbeelding in full colour te zien is. Je kunt bestellen van één gepersonaliseerde eenheid tot zoveel als je wilt. Het heeft een vanille-aroma dat iedereen zal bekoren, zijn warmte zal de reukzin zozeer bekoren dat je er een in elke kamer van het huis zult willen zetten. Het is gemaakt van glas, het deksel is gemaakt van bamboe en je ontvangt het in een mooie individuele doos met een eco-design. We zijn er zeker van dat je er van zult houden.
 • Geurkaars in een metalen doos: met deze mooie kaars laat je niemand onverschillig. Het is een kaars die wordt geleverd in een metalen doosje met een deksel met een doorzichtig venster. Je kunt het metalen doosje rondom personaliseren. De vanillegeur is bijzonder warm en vredig. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren afhankelijk van de gelegenheid waarvoor je hem nodig heeft.
 • Geurkaars in gekleurd glas: deze kaars zal zeker verrassen. De kaars zit in een glas dat beschikbaar is in verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Je beschikt ook over een verscheidenheid aan aroma's om de meest verfijnde reukzintuigen te verrassen. Je kunt het glas personaliseren met een van onze ontwerpen of het aanpassen aan jouw smaak om het uniek te maken.

Afhankelijk van hun geur zijn geurkaarsen in staat om onze stemming te verbeteren en unieke en intieme momenten te creëren met onze familie, vrienden of zelfs momenten van eenzaamheid en rust die voor altijd in ons geheugen gegrift zullen blijven. Je hoeft alleen nog maar het model en de gewenste personalisering te kiezen en de perfecte gelegenheid te vinden om van de aroma's en de warmte te genieten.

Gepersonaliseerde kaarsen voor doopfeesten en andere gebeurtenissen

We vinden het allemaal leuk om een geschenk te krijgen op de evenementen die we bijwonen, en als het geschenk ook nog gepersonaliseerd is, des te beter. Zo weet je dat er speciaal aan jou gedacht is wanneer je het geschenk in je handen houdt. Gepersonaliseerde geurkaarsen zijn daarom het perfecte geschenk voor bruiloften, doopfeesten, communies en alle andere gelegenheden waarbij je een uniek geschenk wilt hebben voor je gasten.

Je kunt de kaars op tafel zetten, zodat elke gast weet waar hij zit omdat zijn naam op de kaars staat. Of je kunt er een "open bar" van maken, zodat iedereen er een kan kiezen, de kaars die hij het lekkerst vindt, en hem mee naar huis kan nemen om van de geur te genieten wanneer hij of zij maar wil.

Je kunt ze personaliseren met jullie huwelijkslogo, de naam en de datum van het kind dat ter communie gaat of met een kindertekening en de doopdatum. Elk ontwerp zal er geweldig uitzien, want de kaars zelf is perfect, en zowel de grootte, als de originele presentatie in het kleine doosje met eco-design zullen de kaars het ideale detail maken voor die speciale gebeurtenis.

Verras je gasten met een gepersonaliseerde geurkaars!

Voordelen van geurkaarsen

Geurkaarsen brengen veel voordelen voor de mensen die ze gebruiken en als je stilstaat bij veel momenten in ons leven grijpen we er instinctief naar.

Ze helpen ons onze geest te ontspannen, de vlam van het vuur te observeren, zijn vormen, zijn verschillende kleuren... het is iets dat onze aandacht trekt en als we het ook nog vergezeld laten gaan van een vanille aroma zal het de perfecte aanvulling zijn voor die dag waarop we ons even willen losmaken.

Gepersonaliseerde kaarsen met afbeeldingen en tekst

Het is ook heel gebruikelijk te horen dat kaarsen de atmosfeer reinigen, positieve energieën aantrekken en negatieve energieën verjagen, vooral met lichtgekleurde kaarsen zoals onze gepersonaliseerde kaarsen.

Kaarsen worden ook vaak gebruikt om de concentratie te verbeteren. Wanneer je een tijd hebt van stressvolle examens, examens die voor de deur staan, of welke situatie dan ook die je te veel overweldigt... Neem je geurkaars, steek hem aan wanneer je ziet dat je concentratievermogen afneemt, geef jezelf een paar minuten om te ontspannen en kom dan weer aan het werk, je zult zien dat wanneer je terugkomt je veel meer ontspannen en geconcentreerd bent dan voorheen.

Kaarsen hebben ook de kracht om een intieme sfeer te creëren. Wie droomt er niet van een romantisch diner bij kaarslicht? Wanneer je samen bent met die speciale persoon vliegen de vonken over, dat moment is al perfect op zichzelf, maar als we ook nog het zachte licht van onze geurkaarsen toevoegen, creëren we de perfecte sfeer voor die speciale gelegenheid.

Ze bieden een gevoel van bescherming, zoals we al eerder zeiden; we zijn altijd op zoek naar dat licht aan het eind van de tunnel, die vuurtoren die ons leven verlicht. Dus als we ons in het donker zitten kunnen we onze kaars aansteken en ons overgeven aan dat gevoel van bescherming en welzijn te geven dat kaarsen ons bieden.

En mis nu niet de kans om jouw eigen geurkaars bij ons te personaliseren en die speciale persoon, jezelf of je gasten te verrassen met het perfecte detail.

Sluit je ogen, ontspan, haal diep adem en geniet van jouw gepersonaliseerde geurkaars.

Met naam gepersonaliseerde geurkaars

Belangrijke aanbevelingen

 • Laat de kaars niet branden zonder toezicht van een volwassene.
 • Uit de buurt van kinderen en huisdieren houden.
 • Houd de kaars uit de buurt van brandbare voorwerpen.