Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Kartonnen hand waaier bedrukken voor reclame

spaanse waaiers voor € 0,90 / stuk
9,00
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 54 minuten.

Details
  • Afmetingen: 31 cm (Breedte) x 16 cm (hoogte)
  • Verkocht in verpakkingen van 10 stuks
  • Materiaal: 350 gram mat papier.
  • Bedrukt aan beide zijden. Elke zijde kan anders zijn.
  • Directe bedrukking in full colour.
  • Ideaal voor bedrijven, bruiloften, evenementen, reclame, merchandising.
  • ID: #17267
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Bedrukte papieren Spaanse waaiers voor evenementen

Als je bedrukte kartonnen reclamewaaiers nodig hebt, is Wanapix een voordelige en zeer effectieve manier om je bedrijf of evenement te promoten. Onze tweezijdige bedruke waaiers zijn het perfecte item om je klanten te binden en je merk op een creatieve manier te promoten. Het materiaal is hoogwaardig 350 gram mat papier.

Onze kartonnen waaiers onderscheiden zich door hun aanpasbaarheid. U kunt uw logo, tekst of ontwerp op beide zijden van de waaier drukken, met directe bedrukking in full colour die garant staat voor opvallende en opvallende resultaten. Je kunt een promotieslogan toevoegen, de naam van je bedrijf, je logo of een uniek ontwerp; hoe dan ook, onze bedrukte kartonnen waaiers zijn de ideale keuze. Je kunt kiezen uit onze voorontworpen sjablonen, waarmee je het ontwerp snel kunt aanpassen aan je behoeften, of je kunt zelf een volledig nieuw ontwerp maken.

Deze kartonnen reclamewaaiers zijn een zeer populaire keuze als promotiegeschenk. Tijdens de warme zomermaanden zijn ze erg nuttig en praktisch voor mensen die op zoek zijn naar een manier om de hitte te verlichten. Je kunt deze papieren waaiers uitdelen op evenementen, congressen, beurzen, vergaderingen en andere speciale gelegenheden.Elke keer dat iemand ze gebruikt, is je logo of merk zichtbaar voor alle aanwezigen. Het is een effectieve manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en merkopbouw en -versterking te genereren.

Bedrukte kartonnen Spaanse waaiers voor evenementen

Ze zijn niet alleen ideaal voor bedrijfsevenementen, maar kunnen ook worden gebruikt op bruiloften of andere sociale evenementen. Personaliseer de waaiers met een foto van het bruidspaar, de trouwdatum of de namen van de pasgetrouwden. Deel ze vervolgens uit aan de gasten om te gebruiken tijdens de ceremonie. Deze bedrukte waaiers zijn niet alleen een praktische oplossing om de hitte te verslaan, maar vormen ook een speciaal en emotioneel aandenken voor je dierbaren.

Als je op zoek bent naar een voordelige en effectieve manier om je bedrijf te promoten of je evenement onvergetelijk te maken, dan zijn onze gepersonaliseerde kartonnen waaiers de perfecte keuze. Deze waaiers zijn handig tijdens de warme zomermaanden en bieden een unieke kans om je logo, boodschap of ontwerp aan een groot publiek te tonen. Als relatiegeschenk bij bedrijfsevenementen of als gepersonaliseerd huwelijksgeschenk zijn onze kartonnen promotionele waaiers een slimme keuze.

We bieden ook kwantumkortingen, wat betekent dat hoe meer waaiers je bestelt, hoe minder elke waaier per stuk kost. Dit betekent dat als u 100 waaiers koopt, de eenheidsprijs lager zal zijn dan voor een bestelling van 10 waaiers. Dus voor bedrijven of grote evenementen kun je met deze kortingen goedkope, maar even hoogwaardige kartonnen waaiers krijgen.