Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Enveloppen bedrukken

envelop
3,50
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 8 minuten.

Vorm
Maat
Details
  • Afmetingen: 17,6 cm (Breedte) x 12 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Wit offset papier 90 gr (rechthoekige enveloppen) - 100 gr (vierkante enveloppen).
  • Rechte klep.
  • Personalisatie op 1 zijde.
  • ID: #15093
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde enveloppen om documenten en vellen te versturen

Op deze pagina kun je gepersonaliseerde enveloppen ontwerpen en maken. Het is een uitstekende optie voor jouw zakelijke of persoonlijke behoeften. Onze gepersonaliseerde enveloppen zijn volledig aanpasbaar aan jouw behoeften. Ze kunnen worden gepersonaliseerd op één zijde met hoge helderheid en in full colour met elk gewenst ontwerp, logo, afbeelding, foto of tekst. Dit betekent dat je unieke en originele enveloppen kunt hebben die jouw bedrijf of evenement op een exclusieve en persoonlijke manier vertegenwoordigen.

Wij bieden ook kwantumkortingen, zodat je kunt besparen op jouw aankopen. Hoe meer van dezelfde enveloppen je koopt, hoe lager de prijs per eenheid. Maar maak je geen zorgen als je maar één eenheid nodig hebt, je kunt ook slechts één gepersonaliseerde envelop kopen zonder minimum bestelhoeveelheid.

Populaire enveloppenformaten

We beschikken over de meest standaard formaten voor enveloppen. Elk van deze enveloppen heeft een standaardformaat om een specifieke reden, hetzij om op bepaalde documentformaten te passen, hetzij om aan het gewicht en de afmetingen van poststukken te voldoen. De beschikbare formaten zijn:

Amerikaanse DL-envelop (110x220)

De DL-envelop (110x220 mm), ook wel "Amerikaanse envelop" genoemd, is een van de meest gebruikte enveloppen, en wordt voornamelijk gebruikt voor het verzenden van facturen, zakelijke brieven en algemene documentatie. Zijn formaat is perfect voor het versturen van een in 3 gelijke delen gevouwen A4-vel (blad).

Gepersonaliseerde enveloppen voor bedrijven en merken

C5-enveloppen (162x229 mm)

C5-enveloppen, ook wel "quarto-enveloppen" genoemd, zijn zo ontworpen dat er precies één dubbelgevouwen A4-vel (of één opengevouwen A5-vel) in past, waardoor ze een zeer praktisch formaat hebben voor wanneer je meerdere A4-vellen in dezelfde envelop wilt verzenden. Zo kun je jouw documenten, uitnodigingen, kaarten, enz. veilig versturen. Hij is iets groter dan de Amerikaanse DL-envelop.

Bedrijfsenvelop (120x176)

De bedrijfsenvelop (120x176 mm) is een kleine envelop, ideaal voor het versturen van visitekaartjes, briefkaarten en andere kleine documenten. Hij wordt ook gebruikt voor bulkmailings, omdat hij qua gewicht en afmetingen voldoet aan de eisen voor de meest economische mailings.

Vierkante enveloppen

Dit formaat is populairder voor het bezorgen van huwelijksuitnodigingen en andere evenementen, en niet zozeer voor mailings. Ze worden gebruikt om flyers of vierkante postkaarten in te steken, een origineler formaat en gebruikt voor kerst- en verjaardagswensen, bruiloften, doopfeesten, communies, enz.

Toepassingen voor gepersonaliseerde enveloppen

Als je een bedrijf hebt, kun je ze gebruiken voor het versturen van facturen, offertes, presentaties, brochures en nog veel meer. Ze zijn ook een uitstekende optie voor evenementen en merchandising, want je kunt ze personaliseren met jouw bedrijfs- of merklogo en ze gebruiken als geschenk of promotiemiddel. Stuur gepersonaliseerde enveloppen met jouw logo en merknaam

Gepersonaliseerde enveloppen voor uitnodigingen en evenementen

Ook zijn gepersonaliseerde enveloppen ideaal voor huwelijksuitnodigingen en andere belangrijke gebeurtenissen. Je kunt ze personaliseren met een foto van het bruidspaar, hun namen, de trouwdatum en andere details van het huwelijk, een illustratie of tekening, of een ander element dat je wilt benadrukken. Zo krijgen jouw gasten een unieke en originele uitnodiging die ze zich altijd zullen herinneren.

Ze zijn ook perfect voor verjaardagsuitnodigingen, doopsels, communies, of om kerstgroeten te sturen.