Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Papieren tassen bedrukken

tas
4,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 46 minuten.

Maat
Kleur
Details
  • Afmetingen: 23,5 cm (Breedte) x 31 cm (hoogte) x 11 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Kraft tassen verkrijgbaar in bruin en wit.
  • Materiaal: papier. Gewicht: 100.
  • Gedraaide papieren handvatten.
  • Gepersonaliseerd aan beide zijden.
  • ID: #17110-418629
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde papieren kraftzakken

De perfecte manier om een geschenk, een souvenir of wat dan ook te bezorgen! Onze gepersonaliseerde kraftpapieren tassen, verkrijgbaar in twee kleuren (wit en bruin) en twee formaten, zijn alles wat je nodig hebt als je niet van cadeauverpakkingen houdt of als je wilt dat jouw bedrijf hand in hand met jouw klanten over straat gaat, want ze hebben comfortabele gedraaide papieren handvatten.

Deze tassen zijn volledig te personaliseren: voeg een foto, tekening, tekst of zin toe, en bewerk of vul het ontwerp aan. We hebben er veel, dus je hoeft zich geen zorgen te maken: kies degene die je het mooist vindt en pas hem naar wens aan, als je hem niet helemaal opnieuw wilt maken. De personalisatie gebeurt met hoogwaardige kleurendruk, dus jouw tassen zullen helder en kleurrijk zijn.

Perfect voor jouw speciale evenement

Deze tassen zijn ideaal voor allerlei evenementen! Hier zijn enkele ideeën:

Baby Shower: deze babyshowers worden steeds populairder vlak voor de geboorte van de baby, en de decoraties en details zijn het leven van het feest! Stel je voor dat je je gasten een kleinigheidje van het feest geeft in een gepersonaliseerd zakje met "Martina's Baby Shower" erop, samen met een mooi ontwerp? Een ongelooflijk souvenir!

Doopsels, communies en huwelijken: dit zijn onherhaalbare momenten in het leven, een gebeurtenis waarbij al je dierbaren samenkomen! Hier geldt hetzelfde concept als voor babyborrels: geef het aandenken aan de gebeurtenis in een gepersonaliseerde papieren zak met de woorden "Ik was bij de doop van Peter", "Herinnering aan de communie van Marta", of, als het om een huwelijk gaat, voegje initialen toe samen met de datum: "A&D, 02/06/2024, Hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid op onze bruiloft". Ze zullen perfect zijn!

Gepersonaliseerde papieren Kraft tassen

Natuurlijk zijn gepersonaliseerde papieren zakken ook ideaal om jouw cadeau aan de hoofdpersonen te geven: als je wilt dat ze onthouden van wie het speciale cadeau is, hoe kun je het dan beter geven dan in een gepersonaliseerde zak? Stel je voor hoe leuk het zou zijn als op de tas zou staan: "Jullie zijn een prachtig stel, ik wens jullie het allerbeste. Van jullie vrienden Clara en Enrique". Gewoonweg ideaal!

Verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag: als je niet zo'n cadeauverpakker bent, geen nood: wij helpen u! Waarom maak je niet je eigen gepersonaliseerde "verpakking" en lever je jouw cadeau af in een gepersonaliseerde kartonnen zak? Bovendien kun je het voor altijd bewaren, want je hoeft het niet open te scheuren om het cadeau te ontdekken. Kies een ontwerp en voeg een zin toe als "Gelukkige 18e verjaardag, Esther, we houden zoveel van je! Van je vriendinnen Ana en Celia". Het zal er geweldig uitzien!

In het geval van verjaardagen zijn ze ook een leuke manier om gasten een cadeau te geven (als je kind jarig is, kun je hem snoepjes geven, een masker... wat je maar kunt bedenken, in een gepersonaliseerde zak met de woorden "David is jarig, 5 jaar. Bedankt voor jouw komst!" naast zijn favoriete tekenfilm).

Bedrijven: Heb je een bedrijf, klein of groot, en wil je op een gemakkelijke, snelle en voordelige manier een merkimago creëren? Gepersonaliseerde papieren kraftzakken zijn de beste manier om dat te doen. Voeg je bedrijfslogo, je naam, je slogan, het post- of webadres van de vestiging toe, en laat de magie gebeuren! Dit is een trefzekere manier om jouw bedrijf te promoten, want wanneer je de tas in de hand draagt, zal iedereen jouw merk kennen. Of je nu een restaurant, een kleine kledingwinkel, een kraam op een lokale beurs of een groot bedrijf bent, kies het model dat het beste bij jou past!

Gepersonaliseerde kartonnen tassen

Er zijn kortingen beschikbaar voor grote hoeveelheden, dus als je veel van dezelfde tas bestelt, krijg je meer korting per tas. Dit is een groot voordeel voor iedereen die op zoek is naar goedkope gepersonaliseerde papieren tassen.

Zorg voor het milieu

Plastic is uit de mode en het gebruik ervan daalt jaar na jaar. Steeds meer mensen stappen over op milieuvriendelijke tassen, omdat die goed zijn voor het milieu en geen afval opleveren - geen plastic wegwerptassen meer!