Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

USB stick bedrukken

usb stick
16,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 52 minuten.

Model
Details
  • Afmetingen: 6,5 cm (Breedte) x 1,9 cm (hoogte) x 1,3 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • De pendrive en de roterende behuizing zijn gemaakt van hout.
  • Ideaal relatiegeschenk en voor evenementen.
  • Geheugen: 16 GB.
  • Bedrukt aan één zijde.
  • ID: #15013
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde USB-stick

Als je de capaciteit van de harde schijf van je computer niet wilt overbelasten, kun je het beste beginnen met het gebruiken van met foto gepersonaliseerde pen drives. Op deze manier kun je informatie van jouw harde schijf vrijmaken en een kopie op een veilige plaats opslaan, zodat je, in het geval dat de computer kapot gaat, jouw belangrijkste bestanden nog hebt. Onze gepersonaliseerde USB stick hebben een grote capaciteit zodat je elk type bestand kunt opslaan.

Hoe personaliseer ik mijn USB

Als je de keuze hebt gemaakt er één aan te schaffen, zoek dan een tekst, logo of afbeelding die je erop wilt hebben en wij bedrukken het in full colour. Ze zijn aan een zijde met een afbeelding of tekst te personaliseren.

Je kunt je eigen gepersonaliseerde USB stick ontwerpen zonder een minimale afname. We hebben veel vooraf ontworpen sjablonen waaruit je kunt kiezen en als je creatief bent kun je gebruik maken van onze editor waar je het gewenste ontwerp zelf kunt maken. In onze online winkel kun je jouw gepersonaliseerde pendrive maken en kopen. Je kunt mede een voorbeeld zien, hoe de pendrive er ongeveer uit zal zien voordat je de bestelling doet.

Het is een zeer origineel cadeau voor momenten als Kerstmis of verjaardagen. Het is ook leuk als cadeau voor een leraar. Bovendien is het een zeer economische pendrive.

USB stick als bedankje bij een bruiloft

De pen drive is erg populair als bedankje bij een bruiloft: gepersonaliseerd met de namen of initialen van de bruid en bruidegom, de datum van de bruiloft of met een klein icoontje. Op deze manier krijg je een gepersonaliseerde pendrive als cadeau voor alle gasten. Naast het feit dat het een cadeau voor zowel mannen als vrouwen geschikt is, is het erg nuttig. Het kan ook worden gegeven bij doop en communie aan de gasten. Weet je niet wat een memorystick is? Het heeft vele namen, die elk allemaal hetzelfde aanduiden maar met een verschillende naam: USB-staafje, geheugenstick, pendrive, USB-pen, USB-drive, datastick, flash-drive, insteekgeheugen... Hoe noem jij het?

Gepersonaliseerde plastic USB-stick

De meest klassieke USB-stick uit onze catalogus: plastic USB-stick. Onze gepersonaliseerde plastic USB-stik heeft een royale geheugenruimte (16 GB) zodat je elk type bestand erop kunt opslaan. Dit product heeft een 360 graden draaibare metalen behuizing en geen dop, zodat je deze nooit kunt verliezen. Dit type roterende USB stick is ook bekend als Twister.

Kleuren voor elke smaak

Kies uit zes verschillende kleuren: zwart, groen, rood, wit, blauw en van hout. Jij beslist welke kleur het beste past bij het ontwerp dat je wilt maken. Je kunt één pendrive bestellen, als een cadeau voor de persoon die je wilt. Maar er is ook een korting op hoeveelheden mogelijk, voor grotere bestellingen van goedkope pendrives voor reclame, bedrijven en evenementen, etc.

Je kunt je eigen ontwerp maken van jouw gepersonaliseerde plastic USB-stick zonder minimale bestelling. We hebben ook vooraf ontworpen sjablonen, makkelijk zodat je het ontwerp kunt kiezen dat je het beste bevalt. En als je zelf creatief bent, kun je onze online editor gebruiken om het eigen ontwerp geheel naar eigen smaak te personaliseren.

Dit is een zeer regelmatig terugkerend geschenk voor bedrijven, of als reclamedetail Want dankzij de hierboven vermelde kwantumkorting kun je goedkope gepersonaliseerde pendrives kopen door meerdere identieke eenheden te bestellen.

De gepersonaliseerde USB-sleutelhanger zijn zeer nuttig, niet alleen voor voor studenten, maar voor iedereen die een computer heeft. Ze hebben een kleine opening zodat deze bijvoorbeeld makkelijk bij uw sleutels kunt ophangen, zodat je de USB-stick altijd bij de hand hebt.

USB in creditcard formaat

Jaren geleden zou niemand het gezegd hebben, maar vandaag de dag wordt sterk aanbevolen om altijd een USB stick bij je te dragen. Voor op kantoor, als je bij een familielid of vriend bent.... er kan zich altijd een situatie voordoen waarin je documenten, foto's, video's enz. wilt opslaan of wilt raadplegen.

Voor deze situaties is deze USB stick in creditcard formaat ideaal. Door zijn grootte en vooral zijn dunne dikte kun je hem, samen met de rest van jouw kaarten, in uw portemonnee bewaren. Dus, zonder veel ruimte of gewicht in beslag te nemen, heb je de USB-stick altijd bij de hand.

Deze USB-kaart heeft een geheugen van 16 GB, groot genoeg om meerdere documenten, afbeeldingen of elk type bestand te kunnen bewaren.

Je kan de kaart aan een zijde, in full colour, personaliseren. Je bepaalt zelf het gewenste ontwerp met foto, logo, tekst, iconen etc. Alles zoals jij het wilt!

Het pendrive gedeelte is uitneembaar zodat het eenvoudig in de gewenste computer of apparaat geplaatst kan worden. Het gedeelte is zo weer in te schuiven, waardoor het weer een platte kaart wordt.

Een onfeilbaar reclamegeschenk

Dit product is niet alleen ideaal voor persoonlijk gebruik, maar ook als relatiegeschenk of geschenk bij evenementen, met daarop jouw naam en contactgegevens.

Ook voor bedankjes bij bruiloften, doopfeesten, communies en soortgelijke gelegenheden. Dan kies je voor een foto, naam, datum en/of plaats.

We beschikken over kwantumkorting, zodat als je grotere aantallen met hetzelfde ontwerp bestelt, des te goedkoper de USB stick per stuk zal zijn.

Gepersonaliseerde USB-stick 100% hout

Het gebruik van USB-sticks is aan de orde van de dag, want zowel op het werk, kantoor als thuis nemen en bewaren we altijd afbeeldingen, muziek, video's en allerlei soorten bestanden.

Deze pendrive heeft een geheugen van 16 GB, dus genoeg ruimte om allerlei bestanden op te slaan.

Je kunt het geheel naar eigen wensen aan een zijde personaliseren, in full colour. Personaliseer het met een ontwerp, afbeelding, foto, tekst, datum, logo... wat je maar wilt.

Het heeft een houten behuizing die 360º draait en heeft geen dop, zodat deze niet te verliezen is. Dit type draaiende pendrive is ook bekend onder de naam Twister.

Deze USB-geheugenstick heeft de bijzonderheid dat het een volledig houten oppervlak heeft, zowel de behuizing als het roterende gedeelte. Dit maakt het een speciaal cadeau voor huwelijken, dopen en communies. Bij dit soort evenementen zijn USB-sticks een veelvoorkomend geschenk, omdat het een detail is met een praktisch gebruik. En vooral met dit houten elegante uiterlijk, in plaats van de kunststof pendrives, die vaker als reclamegeschenk worden gebruikt.

Houten flash drive met magnetische dop

Deze houten USB flash drive is misschien wel de meest stijlvolle pendrive die je kunt vinden. De buitenste behuizing is volledig van hout en de sluiting is een magnetische dop, zodat het perfect gesloten is en zeer veilig om mee te nemen waar je maar wilt.

Zodra je de dop verwijdert, zie je de USB-aansluiting, klaar om gemakkelijk aan te sluiten op elk apparaat met een USB-poort.

De dop is magnetisch, voor een betere sluiting, zodat je de dop niet gemakkelijk verliezen zal. Wanneer gesloten is, geeft het de indruk dat het een klein blokje hout is zonder opening.

Het geheugen is 16 GB, grote geheugenruimte waar je duizenden foto's, tientallen video's en allerlei soorten bestanden en documenten kunt opslaan

Hoewel je ze vanaf 1 stuk kunt kopen en het kunt gebruiken als een cadeau of voor persoonlijk gebruik, is het een zeer gewild product voor grote evenementen, zoals bruiloften, doopfeesten en communies. Je kunt het personliseren aan beide zijden, en hebt de vrijheid om jouw creativiteit in het ontwerp te stoppen. Je kunt een foto aan de ene kant kiezen en een datum of tekst aan de andere kant. Of voeg pictogrammen, illustraties, enz. toe. Maak het geheel naar jouw eigen wensen!

Omdat de behuizing volledig van hout is, geeft dit je USB-drive een elegantere look dan andere standaard pendrives. Op deze manier is het een origineel, maar ook praktisch cadeau, omdat iedereen regelmatig USB-sticks gebruikt voor bestanden, foto's, enz. op te slaan.

Het is ook een ideaal cadeau als reclame detail, of relatiegeschenk, inclusief je naam, logo en andere gegevens op de behuizing van de USB-geheugenstick.