Cadeaus voor collega's

Er zijn 43 producten beschikbaar

Cadeaus voor collega's

Op deze pagina hebben we onze beste cadeau-ideeën voor collega's verzameld, hetzij voor kantoor, hetzij voor andere soorten beroepen. Het idee is om een origineel cadeau te geven in naam alle andere collega's, of gewoon van jou, afhankelijk van de situatie. Er kunnen verschillende redenen zijn om een collega een cadeau te geven: om hem te bedanken voor de hulp die hij gewoonlijk geeft, omdat het zijn verjaardag is en hij dit met iedereen op het werk gaat vieren, of omdat hij van baan verandert of met pensioen gaat en jullie niet meer samen gaan werken.

Wat te geven aan een vriend op het werk

Als u zich afvraagt wat u aan een vriend of collega kunt geven, heeft u in deze rubriek geschenken van verschillende prijzen en met verschillende toepassingen. Of het nu voor gebruik op het werk is tijdens de werkdag, of tijdens de lunchpauze, of om direct mee naar huis te nemen.

Al deze cadeaus zijn te personaliseren, zodat je kunt toevoegen wat je wilt: een foto van het hele team, een emotionele of grappige zin (afhankelijk van de situatie), jou naam, een datum... wat dan ook.

Cadeaus voor vertrekkende collega's

Het is gebruikelijk om afscheid te nemen van collega's die lange tijd in een bedrijf gewerkt hebben, hetzij omdat ze van baan veranderen, met pensioen gaan, hun contract beëindigen, etc. Wat de reden ook is, het is altijd leuk om een ontroerend afscheidscadeau te geven in naam van alle collega's. Je hoeft niet veel uit te geven, want elk detail zal dienen als een waardevolle herinnering.