Gepersonaliseerd cocktailglas

beker
€ 13,95
Geleverd tussen 18-19 juni met snelle verzending.

Afwerking
Kies een optie
Details
 • Afmetingen: 14 cm (hoogte) x 8ø cm (diameter)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Inhoud: 62 cl. Materiaal: glas.
 • Personalisatiemethode: gegraveerd of bedrukt.
 • Ecologisch: loodvrij. Hoge duurzaamheid.
 • Gegraveerd glas: vaatwasmachinebestendig. Bedrukt glas: met de hand wassen.
 • ID: #17585
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Geniet van elegantie en stijl met ons gepersonaliseerde cocktailglas

In de wereld van de mixologie (de kunst en wetenschap van het mengen van drankjes op een creatieve en evenwichtige manier om cocktails te maken) en de kunst van het genieten van een lekker drankje, presenteren we ons exclusieve gepersonaliseerde cocktail glas, een uniek stuk dat de drinkervaring naar een hoger niveau tilt. Dit glas, met zijn hoge en rechte ontwerp, is gemaakt van helder glas van de hoogste kwaliteit en biedt niet alleen een onberispelijke esthetiek, maar ook een uitzonderlijke duurzaamheid.

Met een grote capaciteit van meer dan 600 ml is ons gepersonaliseerde cocktailglas de perfecte keuze voor iedereen die met een persoonlijk tintje van zijn favoriete drankje wil genieten. De capaciteit van dit glas maakt het mogelijk om uitgebreide cocktails te maken, perfecte gin en tonics en natuurlijk is het veelzijdig voor het serveren van frisdrank of gewoon water.

Twee personalisatieopties voor jouw unieke smaak

De echte originaliteit van ons cocktail- en frisdrankglas ligt in de verschillende personalisatiemogelijkheden. We bieden twee verschillende methodes om dit glas helemaal van jou te maken: gravure rechtstreeks op het glas en direct afdrukken.

Graveren maakt een subtielere en elegantere personalisatie mogelijk. Het is de ideale keuze voor wie het glas op een elegante manier wil personaliseren. Namen, berichten, speciale data of zelfs kleine pictogrammen en emoji's kunnen subtiel worden vereeuwigd op het oppervlak van het glas.

Als je op zoek bent naar iets dat kleurrijker en creatiever is, dan is de optie direct printen de perfecte keuze. Personaliseer je glas met foto's, ontwerpen of logo's in kleur. Deze optie biedt een onbeperkt aantal mogelijkheden om je unieke stijl uit te drukken en je creatieve ideeën tot leven te brengen.

Gepersonaliseerd cocktail- en frisdrankglas

Ideeën voor gelegenheden om een cocktailglas cadeau te geven

Ons gepersonaliseerde cocktailglas is het ideale cadeau voor verschillende gelegenheden en ontvangers. Hier zijn enkele ideeën:

 • Geschenken voor liefhebbers van mixologie en cocktails: cocktails drinken is al een paar jaar in de mode en heeft steeds meer volgelingen die graag allerlei combinaties van smaken en kleuren uitproberen. Als je vrienden of familie hebt die graag zelfgemaakte cocktails maken, wordt dit gepersonaliseerde glas het essentiële instrument voor hun kunst. Je kunt het een persoonlijk tintje geven met een gravure die hun passie weerspiegelt.
 • Speciale vieringen zoals bruiloften en jubilea: geef een gepersonaliseerd glas als een speciaal cadeau voor koppels die hun verbintenis vieren. Graveer hun namen, de trouwdatum of een speciale boodschap zodat ze deze speciale dag altijd zullen herinneren.
 • Verjaardagen en jubilea: verras vrienden en geliefden met een gepersonaliseerd cocktail- en verfrissingsglas dat hun persoonlijkheid weerspiegelt. Met een stijlvolle gravure of een kleurrijke print wordt dit cadeau een gewaardeerd detail.
 • Zakelijke erkenning en relatiegeschenken: laat je merk opvallen door cocktailglazen te geven die gepersonaliseerd zijn met je bedrijfslogo. Het is een unieke en elegante manier om loyaliteit op te bouwen bij trouwe klanten of om bedrijfsprestaties in de kijker te zetten.
 • Nieuwe huizen en verhuizingen: vier vrienden of familie die verhuizen naar een nieuw huis met een cocktailglas dat hen zal vergezellen bij hun eerste feestelijkheden in hun nieuwe huis. En zo heb je al een excuus om jezelf uit te nodigen en hen aan te moedigen om een housewarmingparty te geven!