Gepersonaliseerde bierglazen

€ 12,90
Aantal:
Bierglas
Selecteer een model: Bierglas
Selecteer een optie: 32 cl.
 • Afmetingen: 7ø (breedte) x 16,5 cm (hoogte)
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Personalisatiemethode: gravure.
 • Ecologisch: loodvrij. Hoge duurzaamheid.
 • Vaatwasmachinebestendig.
 • Inhoud: 32 cl.
 • ID: #16492
Beoordelingen Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
Bekijk alle afbeeldingen

A
Amber (Den haag)
kocht: Bierglas 32 CL
06/11/2022
"Mooi glas en de gravering is duidelijk."
user social avatar
Elisa (Montaignac saint-hippolyte, FR)
kocht: Bierglas 32 CL
06/12/2022
"Het ontwerp op de website moet overeenkomen met de gravure op het glas."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
Maria (Segovia, ES)
kocht: Set 2 bierglazen 32 CL
03/12/2022
"De zeefdruk staat me niet aan, hij is te klein en te hoog."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Sofia (Pataias, PT)
kocht: Bierglas 32 CL
29/11/2022
"Het is perfect. Ik vind het alleen jammer dat ik de letters niet wat meer vergroot heb, maar verder is het fantastisch"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
A
Aneta (Bezděkov, CZ)
kocht: Bierglas 32 CL
26/11/2022
"Ik beveel de winkel ten zeerste aan. Ik heb naar Tsjechië besteld en alles is perfect in orde. Ik zal graag weer bestellen 👍🏻"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
R
Rosa (Lisboa, PT)
kocht: Set 2 bierglazen 32 CL
21/11/2022
"De letters zijn een beetje vaag, het moet vetgedrukt zijn om op te vallen."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Laura (Zaragoza, ES)
kocht: Bierglas 50 CL
20/11/2022
"De beker is van goede kwaliteit en de gravure ziet er geweldig uit, ik zal het herhalen."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
N
Nerea (Getafe, ES)
kocht: Bierglas 32 CL
20/11/2022
"Zeer goed."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
A
Ana (Monte abraao, PT)
kocht: Bierglas 50 CL
13/11/2022
"Suggestie voor verbetering: de tekst moet meer gericht zijn op het kopje"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Gegraveerde bierglazen

Als je een bierliefhebber bent, ken je ongetwijfeld het plezier om naar een bar te gaan en bier geserveerd te krijgen in een glas met schuim. Nu kun je dat genot thuis beleven. Als je graag een lekker biertje drinkt tijdens het eten met je partner of vrienden, dan kun je dat nu op de beste manier doen, want je kunt je eigen nieuwe bierglas personaliseren. De biertjes zullen nu nog beter smaken!

Het glas is beschikbaar in twee formaten: 32cl en 50cl. De 32cl maat is de typische maat die in Spanje gebruikt wordt om een biertje te drinken. Het glas is gemaakt van niet-geperst glas van hoge kwaliteit met een glanzende afwerking.

Het bierglas is geschikt voor de ijskast. Je kunt dus je glas in de ijskast zetten en het koel houden voor wanneer je jouw biertje wilt inschenken in een koud glad, zodat het bier langer koud blijft. Het glas is ook vaatwasmachinebestendig; je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het er altijd zo goed als nieuw uitziet. Die lunches en diners met vrienden en familie zullen nog beter zijn met je nieuwe gepersonaliseerde bierglazen. Het is tijd om te vieren en bij Wanapix willen we dat je dat op de beste manier doet.

De personalisatie van wat voortaan jouw favoriete bierglas zal zijn, gebeurt door lasergravure, die het glas uitholt en het door jou gecreëerde ontwerp blijvend markeert.

En als deze glazen op zichzelf al origineel zijn, maken we ze met de personalisatie uniek. Een zeer uniek detail dat je zult willen gebruiken bij de meest speciale gelegenheden.

Bierglazen met gegraveerd kristal

Maak het perfecte glas voor die speciale gelegenheid

Deze glazen kunnen een perfect cadeau zijn of zelfs een perfect voor jezelf zijn. Het zal niet langer nodig zijn je huis te verlaten om van een goed biertje te genieten.

In deze sectie vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je kunt aanpassen om ze helemaal naar jouw smaak te maken of naar de smaak van de persoon of personen aan wie je ze gaat geven. Ontwerpen met zinnen, speciale data of zelfs met jouw initialen, een uniek en gepersonaliseerd bierglas voor jezelf of om cadeau te geven aan wie je maar wilt.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Met onze editor kun je je bierglas gemakkelijk en snel vanaf nul creëren. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor jouw bierglas klaar.

Heb je je favoriete bier al klaar? Nu hoeft u alleen nog uw glas op maat te maken en achterover te leunen om van elke slok te genieten. Op duizend redenen om te proosten en te genieten. Proost!

Het beste cadeau voor bierliefhebbers

Het is vaak lastig om te weten wat we als geschenk moeten geven. Vaak kopen we iets in het wilde weg zonder echt te weten of ze het leuk zullen vinden. Wij willen je de beste optie geven. Een gegraveerd bierglas cadeau geven is een perfect geschenk voor de meest speciale en unieke gelegenheden, die het waard zijn om op te toosten en als de persoon die het gaat ontvangen een bierliefhebber is, zal hij of zij er zeker dol op zijn. Er zijn talloze gelegenheden om een gegraveerd bierglas cadeau te geven:

Gepersonaliseerde bierglazen met teksten en ontwerpen
 • Geschenk voor de verjaardag van een koppel: elk jaar samen levert vele geluks- en andere momenten op. Uit de geluksmomenten kunnen we duizend redenen vinden om samen te toosten en te vieren. Als je een speciaal detail aan je partner wilt geven, bereid dan een romantisch diner en verras hem of haar met deze gepersonaliseerde bierglazen. Je weet zeker dat het goed komt.
 • Vaderdag cadeau. Als vader van bier houdt, zal hij zeker blij zijn met dit cadeau. Je hoeft alleen maar een ontroerende zin voor hem te bedenken en een uniek cadeau te maken. Het zal zeker zijn favoriete drankje zijn van nu af aan.
 • Viering van een pensionering: de meeste gepensioneerden drinken graag een lekker koud biertje. En omdat ze verfijnder zijn, zal het drinken in een mooi glas een waar genoegen zijn. Als je de pensionering van een speciaal iemand viert, zul je hem zeker verblinden met dit geschenk.
 • Verjaardagen: als je een vriend of familielid hebt die een bierliefhebber is, zal dit cadeau hem of haar zeker verrassen. Nu kun je een bierglas personaliseren met hun naam, een emotieve of zelfs een grappige zin, zoals: "Bier drinken is cool, maar bier drinken met "Peter" is beter". Je zult zeker de ideale personalisatie vinden voor de persoon aan wie je het schenkt.

Weet jij al hoe je jouw nieuwe bierglazen kunt personaliseren? Mis dit originele geschenk voor de meeste bierliefhebbers niet. Het zal de meest gedenkwaardige vakantie ooit worden. Maak een uniek ontwerp voor jezelf of als cadeau en wij zorgen voor de rest.

Labels van Bierglas