Collegeblok met foto bedrukken en maken

notitieboekje
€ 7,95
Kwantumkortingen

Materiaal
Maat
Kleur spiraal
Bladzijden

Details

  • Afmetingen: 10,5 cm (Breedte) x 14,8 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Het bevat 100 bladzijden van 80 gr.
  • Wire-O binding. U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de ringband.
  • Buitenkant personaliseren met omslag van 250 gr. plastic beschermkaft.
  • ID: #15193-75953
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde spiraalvormige notitieboeken

Als u op zoek bent naar een notitieboek dat perfect aan uw behoeften voldoet, zijn onze gepersonaliseerde notitieboeken precies wat u nodig hebt. Met verschillende formaten en papiersoorten (klassiek of gerecycled), zijn al onze notitieboeken spiraalgebonden zodat u comfortabel kunt schrijven en tekenen. De omslag kan worden gepersonaliseerd; de binnenpagina's zijn blanco, zodat u kunt schrijven of tekenen wat u wilt.

Onze schriften zijn ideaal voor verschillende toepassingen, van schoolmateriaal voor de kleintjes, tot werkinstrumenten voor professionals of zelfs als relatiegeschenken, door het logo en de naam van het bedrijf of evenement op de kaft van het schrift toe te voegen. Heb je een origineel geschenk nodig voor een speciale gebeurtenis? Personaliseer onze notitieboeken met de naam van elke persoon en zorg ervoor dat hun geschenk het meest bijzondere is van allemaal.

Of je nu een student, een kunstenaar of een professional bent die aantekeningen moet maken, onze gepersonaliseerde notitieboeken zijn de perfecte keuze voor jou. U kunt de papiersoort kiezen die het best bij uw behoeften past en de omslag personaliseren met het ontwerp dat u het mooist vindt.

U kunt kiezen tussen notitieboeken met traditioneel mat papier of met gerecycled papier en een omslag van gerecycled karton. Wat het ontwerp betreft, kunt u uw notitieboek volledig naar eigen smaak personaliseren met de meest innovatieve ontwerpen, foto's, teksten of door een van onze vooraf ontworpen sjablonen te kiezen..

Gepersonaliseerde spiraalvormige notitieboeken

Gepersonaliseerde notitieboeken van klassiek papier in verschillende maten

Enerzijds kunt u klassieke notitieboeken maken, met standaard mat papier. Er zijn drie verschillende formaten beschikbaar, zodat u het formaat kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften past: A4, A5 en A6. Ze zijn als de klassieke Wire-O spiraalgebonden notitieboeken, maar met de bijzonderheid dat u ze tot op de millimeter nauwkeurig naar eigen inzicht kunt vormgeven. Ze bevatten 100 vellen en u kunt kiezen of u ze effen of geruit wilt hebben. Als u de vierkante vellen wilt, meet elk raster 4x4 mm. De dikte van de vellen is 80 gr.

De personalisatie wordt in full colour op de voorzijde van de omslag aangebracht. De omslag is 250 gram dik en heeft een ongelooflijke afwerking waardoor hij er zeer professioneel uitziet. Er worden twee beschermvellen meegeleverd: een doorschijnende, voor de kaft, en een stevige ondoorzichtige zwarte op de achterkant.

Gepersonaliseerd ecologisch notitieboek

Elke dag zijn we ons meer en meer bewust van de ecologische problematiek. Daarom is het belangrijk om het gebruik van milieuvriendelijke producten te bevorderen. In dit geval het gebruik van notitieboekjes van gerecycleerd papier. Dit ambachtelijke notitieboekje heeft een A5-formaat en de omslag kan worden gepersonaliseerd met een ontwerp, foto's of tekst naar keuze.

Het bevat 80 bladen die, net als de omslag, gemaakt zijn van gerecycled papier. De pagina's van het notitieboek zijn verdeeld in lijnen om het schrijven te vergemakkelijken. Bovendien zijn ze aan de zijkant microgeperforeerd, zodat u de vellen gemakkelijk kunt afscheuren.

Deze notitieboekjes worden craft notebooks (of kraft notebooks) genoemd omdat ze gemaakt zijn van gerecycled karton en papier, en dus een duurzaam en milieuvriendelijk product zijn.

Gepersonaliseerd ecologisch notitieboek