Broodtrommel met foto en naam

lunchdoos
€ 14,95
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Model
Details
  • Afmetingen: 16,5 cm (Breedte) x 11,2 cm (hoogte) x 5 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: 700 ml.
  • Materiaal: plastic.
  • BPA-vrij product.
  • Niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron.
  • Het deksel is te personaliseren.
  • Goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen.
  • ID: #16714
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Draag je voedsel comfortabel in een gepersonaliseerde broodtrommel

De tupper is een van de meest gebruikte containers voor het vervoeren van voedsel. We zorgen zo voor ons eigen dieet en tegelijkertijd besparen we geld zonder af te hoeven zien van onze zelfgemaakte favoriete maaltijden. Het gebruik van deze populaire container heeft vele voordelen. In de eerste plaats helpt het ons geld te besparen, want in plaats van in een bar of restaurant te eten met de kosten van het menu, kunnen we uitgebreide en smakelijke gerechten overal mee naartoe nemen in onze lunchbox. En het helpt ons ook om op onze gezondheid te letten, want vaak eten we in restaurants of cafetaria's vetter voedsel of desserts die we in normale omstandigheden niet zouden eten.

Wat onze tuppers uniek maakt, is dat je ze naar je eigen smaak kunt personaliseren, met een ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt. Uit eten gaan is nog nooit zo makkelijk geweest. En ze zijn niet alleen zo ontworpen dat volwassenen hun lunch mee naar het werk kunnen nemen, maar ook voor de kleintjes thuis. Ze kunnen hun lunch mee naar school nemen of snacks voor in het park, of het nu een stuk fruit is dat in stukjes is gesneden, een boterham of hun favoriete snack.

Gepersonaliseerde lunchtrommels zijn perfect voor "batch cooking".

Batchkoken is een trend die steeds meer in de mode raakt. Het bestaat uit het koken van verschillende recepten op hetzelfde tijdstip gedurende verschillende dagen van de week. Het combineren van verschillende bereidingen om andere te maken in een zeer korte tijd. Deze techniek heeft vele voordelen: tijdbesparing in de keuken, beter gebruik van levensmiddelen, voorkomen van improvisatie, die tot een slechtere voeding kan leiden, betere planning van de wekelijkse boodschappen en ook het bereiden van menu's met een hogere voedingskwaliteit.

Onze gepersonaliseerde lunchboxen zijn hier perfect voor, want je kunt jouw culinaire creaties overal mee naartoe nemen. En je kunt zelfs een lunchbox personaliseren met elke dag van de week, zodat er geen vergissingen zijn in je wekelijkse voedselplanning.

Tuppers en broodtrommels gepersonaliseerde met fotos en tekst

Bovenal, veiligheid: 0% BPA

Al onze broodtrommels zijn BPA-vrij. Dit acroniem verwijst naar de chemische stof Bisfenol A, die al tientallen jaren in plastic producten wordt gebruikt, maar waarvan na verschillende studies is gebleken dat hij schadelijk is. Daarom is het belangrijk dat wanneer je eten of drinken meeneemt in plastic bakjes, je ervoor zorgt dat ze BPA-vrij zijn, zoals het geval is met al onze tuppers en lunchboxen.

Personaliseer je lunchbox met een eigen ontwerp

In deze rubriek vind je tal van voorontworpen sjablonen om jouw nieuwe lunchbox te personaliseren en er je eigen lunchbox van te maken. Sjablonen waarop je jouw naam, die van je partner of van je kind kunt zetten, motiverende zinnen voor het dagelijks leven. Je kunt ze zelfs personaliseren met de dag van de week waarop je ze wilt gebruiken. Je vindt meer verfijnde en ernstige ontwerpen als je een van degenen die graag onopgemerkt blijven of andere meer leuke en joviale ontwerpen als je graag meer aandacht te trekken. Er zijn ook kinderdessins voor de kleintjes in huis.

En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Met onze editor heb je het heel gemakkelijk. Je kunt het ontwerp van jouw gepersonaliseerde lunchtrommel helemaal zelf samenstellen. Het zal zijn als tekenen op een leeg doek.

Laat jouw fantasie de vrije loop en personaliseer wat vanaf nu je favoriete gepersonaliseerde lunchtrommels zullen zijn. We zorgen ervoor dat ze er perfect uitzien.