Beachball set bedrukken

Beachball set bedrukken

een paar beachball tennisrackets
€ 19,95
Kwantumkortingen

Kies een optie
Details
  • Afmetingen: 23 cm (Breedte) x 38 cm (hoogte) x 1,5 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Set bestaat uit 2 batjes en 1 bal.
  • De batjes zijn gemaakt van natuurlijk hout met een verstevigd handvat en de bal is van rubber.
  • Geleverd met een netzak.
  • ID: #17275-466012
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Personaliseerbare set strandracket

Geniet van het strand, het zwembad of de tuin met deze set van 2 bedrukbare strandpaddels. Deze leuke set bestaat uit twee natuurlijke houten peddels van hoge kwaliteit met verstevigd handvat en een rubberen bal, allemaal in een netzak. Een perfect product voor onvergetelijke vakanties en ontspannende momenten. Ze kunnen direct op onze website worden aangepast door een van onze voorontworpen sjablonen te kiezen of door het ontwerp helemaal opnieuw te maken.

Het beste aan deze strandrackets is dat ze naar wens kunnen worden aangepast. Je kunt unieke strandrackets maken met je eigen logo, ontwerp, foto's, tekst of namen. Personalisatie is de sleutel om van deze set een echt speciaal geschenk te maken. Als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau voor je vrienden, familie of zelfs om je merk te promoten, dan zijn deze bedrukbare strandpaddels de perfecte keuze.

Een perfect cadeau voor bedrijven en particulieren

Als je een bedrijf of merk hebt, zijn deze gepersonaliseerde strandpaddels een zeer goede optie als publiciteitsgeschenk. U kunt uw bedrijfslogo en naam toevoegen zodat ze goed te zien zijn wanneer iemand de peddels gebruikt om te spelen. Uw klanten of werknemers kunnen plezier hebben op het strand met deze gepersonaliseerde peddels, terwijl uw merk op een opvallende manier wordt weergegeven. Het is een originele manier om uw bedrijf te promoten en uw merk op te bouwen.

Deze gepersonaliseerde rackets zijn niet alleen ideaal als bedrijfsgeschenk, maar ook als cadeau voor familie of vrienden. Of u nu een strandvakantie plant of gewoon wilt genieten van een leuke dag in de buitenlucht met uw geliefden, deze set strandpaddels zal zeker een hit zijn. Zowel kinderen als volwassenen zullen verliefd worden op deze gepersonaliseerde peddels en hun veelzijdigheid maakt ze een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

Bedrukte beachball tennisset

Een ander groot voordeel van deze set is zijn draagbaarheid. Wordt geleverd met een handige netzak waarmee je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu een strandvakantie of een weekendje weg plant, of gewoon een dagje naar het park wilt, deze gepersonaliseerde strandracket set zal een essentiële keuze worden om plezier te hebben en iedereen te laten zien dat jij de Rafa Nadal of Serena Williams van het strand bent.