Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerde drumstokken voor slagwerk

set drukstokken
19,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 20 uren 49 minuten.

Details
  • Afmetingen: 40,5 cm (hoogte) x 1,4ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • 2 drumstokken, model A5.
  • Materiaal: walnoothout (hickory).
  • Personalisatie: gravering.
  • Personaliseer elke drumstick met een eigen ontwerp.
  • ID: #16973
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gegraveerde drumstokken

Als je op zoek bent naar een origineel en nuttig cadeau voor een drummer die drums speelt, of het nu een vriend of een familielid is, dan zijn de gegraveerde drumstokken die wij bij Wanapix aanbieden de juiste keuze. Deze gepersonaliseerde drumstokken van hickoryhout, uit de Dynabeat-serie en model 5A, zullen elke drumliefhebber bekoren. Ze zijn gegraveerd, dus wat je ook op de drumstokken wilt zetten, het blijft voor altijd intact: naam, tekst, logo van een rockband, zin, initialen, tekening... De stokken worden helemaal ontworpen voor die speciale persoon!

Uitzonderlijke drumstokken

De 5A drumstokken worden het meest gebruikt door drummers van verschillende stijlen, ze zijn voorzien van een eikel en een natuurlijke afwerking. Het gebruikte hout is hickory, gekozen om zijn duurzaamheid, gewicht en flexibiliteit; om dit alles en om zijn dichtheid en gevoel heeft dit hout de voorkeur van de meeste muzikanten.

Bovendien wordt de Dynabeat-serie vervaardigd op dezelfde plaats en met dezelfde machines waarmee het merk Wincent (Zweden, 1992) zijn drumstokken ontwerpt, zodat het een product van uitstekende kwaliteit is.

Kortom, deze gepersonaliseerde drumstokken zijn niet zomaar een leuk cadeau om tentoon te stellen en niet te gebruiken uit angst ze te beschadigen: het is een product dat strenge kwaliteitscontroles heeft doorstaan en is vervaardigd door een bedrijf dat zich toelegt op instrumenten voor muzikanten. Bij Wanapix zorgen we ervoor dat we producten kiezen waar we trots op zijn!

Gepersonaliseerde drumstokken voor drums

Het ideale geschenk voor drummers

Iedereen heeft wel een muziekliefhebber in zijn omgeving, en er is geen betere manier om het juiste cadeau te krijgen dan hem iets te geven dat hij in zijn dagelijks leven als muzikant kan gebruiken. Gepersonaliseerde gegraveerde drumstokken zijn perfect voor gebeurtenissen als Moederdag, Vaderdag, verjaardagen, jubilea, Secret Santa of gewoon omdat je zin hebt om een uniek en speciaal cadeau te geven aan die persoon die van percussie houdt.

Dit is een geschenk dat is ontworpen om te verrassen: nuttig, mooi, met een onberispelijke afwerking en uitzonderlijke kwaliteit. Probeer de naam van de gelukkige ontvanger van de drumsticks toe te voegen, of misschien schrijf je liever hun initialen. Hun bijnaam, hun band, een zin die hen vertegenwoordigt... er zijn zoveel mogelijkheden als je je kunt voorstellen! Kies het lettertype en ontwerp dat jij het mooist vindt, en laat iedereen weten wiens stokje het is!

Met deze gepersonaliseerde houten drumstokken van hoge kwaliteit laat je de ontvanger van het cadeau zich net zo krachtig voelen op de drums als Keith Moon, Ringo Starr, Dave Grohl of Meg White.