Knuffels bedrukken en maken

Er zijn 7 producten beschikbaar

Knuffels met foto

De gepersonaliseerde poppen en knuffels zijn een origineel, leuk en romantisch cadeau, afhankelijk van wanneer u het wilt geven. Knuffels zijn een detail dat veel tederheid oproept, maar als u ze personaliseerd is het nog specialer. Het zijn unieke items die u niet in winkels zult vinden, want er zal er geen zijn zoals u die gemaakt heeft. Ze zijn speciaal gemaakt door en voor die persoon.

We hebben een grote verscheidenheid aan poppen die ideaal zijn voor kinderen, die u kunt ontwerpen met foto's of met een geborduurde naam. Teddyberen, schapen en andere originele en erg grappige knuffels.

Beren zijn ons sterproduct, omdat u ze kunt ontwerpen met de datum of met een speciale boodschap. Deze beren hebben een sjaal om hun nek en op die sjaal borduren we de tekst die u wilt: de naam van een jongen of meisje, de naam van uw partner, een datum, een bericht, enz.

En we maken het niet alleen aan door teksten te borduren: er zijn ook gepersonaliseerde knuffels met foto. U kunt een foto of een afbeelding uploaden en wij bedrukken deze in kleur op het T-shirt van de knuffel. Het is een heel speciaal, origineel en uniek detail.

Hoe moeten de knuffels gewassen worden?

De gepersonaliseerde knuffels zijn heel gemakkelijk te wassen, hoewel we vooral voorzichtig moeten zijn, omdat ze gevoeliger zijn dan andere soorten poppen. Het volgen van een paar eenvoudige aanwijzingen is echter eenvoudig.

De knuffels die zijn gepersonaliseerd met een T-shirt (schaap, rendier en konijn) moet met de hand gewassen worden. Terwijl het T-shirt in de wasmachine gewassen kan worden op maximaal 30 graden.