Houten namen

naam
€ 12,95
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Materiaal
Maat

Details

  • Afmetingen: 0,4 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • De grootte wordt aangepast aan de lengte van de tekst. Maximale breedte: 30 cm. Maximale hoogte: 25 cm.
  • Materiaal: populieren multiplex B/BB -100% PEFC gecertificeerd (SGS-PEFC-COC-060008)-.
  • ID: #17245
  • Meer details

Recensies

Beschrijving

Decoratieve gepersonaliseerde namen in hout of acrylglas

Met onze decoratieve gepersonaliseerde namen vind je het perfecte cadeau om een speciale en persoonlijke touch te geven aan elke ruimte in je huis. Onze decoratieve namen zijn unieke driedimensionale stukken die gepersonaliseerd kunnen worden met de gewenste naam of tekst. Of het nu voor je huis is, de baby- of kinderkamer, of als cadeau, onze decoratieve namen passen zich aan jouw behoeften aan.

Je kunt kiezen uit verschillende materialen: populierenhout, eikenhout of transparant acrylglas (verkrijgbaar in verschillende kleuren). Hout geeft een meer traditionele en rustieke uitstraling, terwijl transparant acrylglas moderner en kleurrijker is.

Bovendien kun je ook kiezen uit twee maten. De opgegeven maat geeft de maximale breedte aan van het product, en de hoogte varieert afhankelijk van de lengte van de naam. Bijvoorbeeld: als de naam "Anna" is, zullen de letters individueel groter zijn dan als de naam "Elisabeth" is. In beide gevallen past de naam binnen de gekozen maximale breedte.

Een zeer veelzijdig product voor vele gelegenheden

Het grote voordeel van onze gepersonaliseerde decoratieve namen is hun vermogen om zich aan te passen aan verschillende gelegenheden en omgevingen. Allereerst zijn ze een zeer populaire keuze om kinder- of babykamers te decoreren. Stel je voor hoe blij je kind zal zijn als ze hun naam zien op een prachtig driedimensionaal stukje aan de deur van hun kamer. Het zal een uniek en speciaal cadeau zijn dat hen altijd zal vergezellen zolang ze in die kamer wonen. Bovendien, zoals we eerder al zeiden, kunnen onze decoratieve namen worden gepersonaliseerd met verschillende maten, lettertypen en materialen, zoals hout of transparant acrylglas, om perfect aan te sluiten bij de inrichting en het thema van de kamer van je kleintje.

Decoratieve gepersonaliseerde houten namen

Maar ze zijn niet alleen ideaal voor kinderkamers, ze zijn ook een goede keuze voor cadeaus bij verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld, als je op zoek bent naar een special detail voor je partner, bieden onze gepersonaliseerde decoratieve namen een charmante manier om jullie liefde te tonen. Je kunt de twee namen samen, verstrengeld of in verschillende stukken die elkaar aanvullen, plaatsen. Deze decoratieve namen kunnen aan de muur worden gehangen of op een nachtkastje worden gezet en worden zo een weergave van jullie liefde als koppel.

Onze gepersonaliseerde decoratieve namen zijn ook een geweldige keuze voor vieringen zoals bruiloften, jubilea en verjaardagen. Stel je voor dat je het bruidspaar verrast met een decoratieve naam die hun achternamen combineert of met een speciale boodschap die hun liefde symboliseert. Op dezelfde manier kun je een decoratieve naam als cadeau geven voor een jubileum om de jaren samen te herdenken. Zelfs bij verjaardagen zijn onze decoratieve namen unieke geschenken die laten zien hoeveel moeite en toewijding je erin hebt gestoken.

Ze kunnen ook worden gebruikt als plaatskaartjes in hun kleinste formaat. Je kunt een gepersonaliseerde naam maken voor elke gast en deze op de plaats leggen waar ze moeten zitten. Vervolgens kunnen ze het mee naar huis nemen en ergens neerzetten, een ruimte versieren, enzovoort.

Naast deze speciale gelegenheden kunnen onze gepersonaliseerde decoratieve namen ook worden gebruikt in andere contexten. Bijvoorbeeld, om kantoren en werkruimtes te decoreren. Je kunt jouw naam of de naam van je bedrijf laten opvallen in een opvallend stuk. Ze zijn ook een ideale optie voor zakelijke evenementen, congressen, beurzen of tentoonstellingen, omdat ze opvallen en een gepersonaliseerde sfeer creëren.

Nombres personalizados decorativos

In onze winkel zult u ontdekken dat het personaliseren van een decoratieve naam een simpel en leuk proces is. Kies gewoon het formaat dat het best bij je past, het lettertype dat je stijl weerspiegelt en beslis of je de voorkeur geeft aan de natuurlijke charme van hout of de moderniteit van transparant methacrylaat. Voer vervolgens de naam of tekst in die u wilt en wij zorgen voor de rest.

Onze gepersonaliseerde decoratieve namen zijn duurzaam en ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. U kunt er zeker van zijn dat uw gepersonaliseerde naam door de jaren heen zijn kwaliteit zal behouden, waardoor het een speciaal aandenken wordt dat u kunt koesteren.