Portemonnee en portefeuille bedrukken en maken

Portemonnee of portefeuille, wat is beter?

Als er één onmisbaar accessoire in uw dagelijkse leven is, dan is dat uw tas of portemonnee. Het zijn zeer praktische items die u altijd bij u draagt of in de tas hebt en waarmee u op een comfortabelere manier geld en bankkaarten kunt ordenen en meenemen. Er zijn veel modellen, dus het kan moeilijk zijn om een keuze te maken.

In deze sectie hebben we al onze gepersonaliseerde portemonnees en portefeuilles samengesteld. Kies, afhankelijk van uw behoeften, het ene of het andere model. Sommige van onze gepersonaliseerde portemonnees hebben een klein gedeelte voor munten, waardoor ze het meest complete artikel zijn.

Portemonnee met foto

De gepersonaliseerde portefeuilles met foto zijn erg praktisch en jeugdig. Het enige nadeel vergeleken met portemonnees is hun kleine formaat, maar tegelijkertijd kan het een pluspunt zijn als u niet te veel ruimte in uw rugzak of tas heeft.

De ronde portemonnee is ons beste model, omdat het de ideale maat heeft, met het voordeel dat u hem kunt ontwerpen met de foto's of tekst die u maar wilt. Het is aan één kant te personaliseren en deze kan gewassen worden. Het is een jeugdig cadeau dat de kleintjes kan helpen leren hoe ze met geld moeten omgaan. Maar ook voor volwassenen, want er zijn er die liever munten aan de ene kant en bankbiljetten aan de andere kant hebben.

Portefeuille met foto

De gepersonaliseerde portefeuille met foto is de meest gekozen onder onze klanten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: kunstleer, canvas en denim. Daarnaast hebben wij ze in verschillende vormen en formaten, naast dat u altijd het gehele ontwerp kunt kiezen. Dit laatste aspect onderscheidt uw portemonnee met die van de rest.

De meeste hebben compartimenten om munten, creditcards, biljetten, ID en al het andere dat u mee moet nemen om erin te steken. Niet allemaal hebben ze alle vakjes, dus beslis heel goed welk model u nodig heeft voor uw dagelijks gebruik. Kies met rits, knopen of klittenband degene die het beste past bij wat u zoekt.

Deze portemonnee kunt u ook ontwerpen met de gewenste foto, ontwerp of tekst. Gebruik u fantasie en ontwerp een exclusief model.