Portemonnee unisex bedrukken

Portemonnee unisex bedrukken

portefeuille
€ 19,95
Kwantumkortingen

Materiaal
Kleur
Details
  • Afmetingen: 12 cm (Breedte) x 9 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Het heeft verschillende compartimenten.
  • Het opent in de vorm van een drieluik om biljetten, bankkaarten, enz. op te bergen.
  • Inclusief kaartsleuven.
  • Gesloten dubbel compartiment met rits voor munten.
  • ID: #6424-389
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Stoffen portemonnee bedrukken en maken

Complete en praktische gepersonaliseerde portemonnee, met verschillende compartimenten. Het heeft een dubbel gesloten compartiment met rits om munten en kleine voorwerpen veilig te bewaren. En het opent als een drieluik om notities, kaarten en andere documenten op te slaan.

Het heeft sleuven voor creditcards of visitekaartjes, en heeft een ruimte met transparant plastic, ideaal voor de DNI of om een foto te plaatsen. Aan de buitenkant kunt u personaliseren met elke foto, afbeelding of ontwerp.

Portemonnee van kunstleer bedrukken

Als u één van die mensen bent die niet niets kan vinden in zijn tas of rugzak, hebben we de geweldige oplossing, een portemonnee unisex bedrukken en maken. Het is gemaakt van kunstleer en is zeer compleet, omdat het verschillende vakjes heeft voor munten, biljetten, transparant vakje voor foto’s of rijbewijs.

Inclusief diverse sluitingen met drukknopen en ritsen om op die manier niets te verliezen. Maar wat ons vooral onderscheidt, is het personaliseren van de portemonnee. Deze elegante en praktische portemonnee laten maken kunt u volledig naar eigen wens vormgeven. U kunt de voorkant aanpassen met een foto, tekst, naam of met één van onze sjablonen.

Dankzij het materiaal en de bedrukkig in full colour ziet het er erg luxueus en van hoge kwaliteit uit. Daarom is het een goed idee als cadeau voor de gelegenheden zoals Kerstmis, verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, en vele andere data. Omdat het altijd een goed moment is om zo'n exclusief cadeau te ontvangen.