Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Onderzetters met foto

onderzetters voor € 1,24 / stuk
9,92
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 52 minuten.

Materiaal
Details
  • Afmetingen: 10ø cm (diameter)
  • Verkocht in verpakkingen van 8 stuks
  • Materiaal: 270g/m2 papier.
  • Wegwerp onderzetters, absorberend materiaal.
  • ID: #17774
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Onderzetters bedrukken en maken

Onderzetters worden regelmatig gebruikt, zowel in huis als buitenshuis.

Ze zijn in elk huis onmisbaar, vooral als we bezoek krijgen. De onderzetters hebben de ideale afmetingen en je kunt kiezen uit verschillende vormen en materialen. Ze hebben een elegante afwerking en je kunt ze ontwerpen met de afbeeldingen of tekst van jouw keuze. Je zult jouw bezoekers verrassen met deze super originele onderzetters.

Je kunt ook kiezen uit diverse beschikbare modellen, in verschillende vormen en materialen. Van papieren wegwerponderzetters, perfect voor restaurants, bars, restaurants, evenementen... tot houten of methacrylaat onderzetters, duurzamer en eleganter, ideaal voor het ontvangen van bezoekers in je huis of als cadeau.

Zorg voor je meubels!

Wie vindt het niet erg als glazen, flessen of blikjes een randje achterlaten op tafel? Wij wel. En daarom hebben we deze gepersonaliseerde onderzetters gemaakt, om onze meubels op een elegante manier en met de door jou gemaakte stijl te beschermen. Je vermijdt onaangename vlekken en zal je meubels zo langer behouden.

Personaliseer je onderzetters

Wat ons onderscheidt van anderen is dat je bij ons je gepersonaliseerde onderzetters kunt creëren met foto's, ontwerpen of teksten, precies zoals jij dat wilt. Je beslist zelf tot op de millimeter hoe je de onderzetters personaliseert. Wij zorgen voor elk detail, zodat je onderzetters de origineelste zijn en je jouw bezoekers kunt verrassen wanneer je ze op tafel zet.

Ronde onderzetters met foto's bedrukken

Op onze website vind je een groot aantal ontwerpen voor de onderzetters. Met onze online editor kun je ze gemakkelijk aanpassen. Als je dat wilt kun je ze zelfs vanaf het begin ontwerpen met je eigen ontwerp, een foto, een mooie achtergrond en een motiverende zin. Met een paar muisklikken kun je er zelf een maken en het resultaat zal je zeker bevallen!

Momenten om een onderzetter cadeau te geven

Er zijn zo veel gelegenheden waarbij een onderzetter een perfect cadeau kan zijn. Als cadeau na een aankoop, als marketingmogelijkheid als je een bar of restaurant hebt of zelfs als origineel visitekaartje voor je bedrijf. Hier volgen enkele mogelijkheden om een onderzetter als geschenk te geven of te gebruiken.

Onderzetters voor je bedrijf: Onderzetters zijn een ideale optie om reclame te maken voor jouw bedrijf. Je kunt er je bedrijfslogo en een telefoonnummer op zetten, zodat klanten snel en gemakkelijk contact met je kunnen opnemen. Alles wat in je opkomt om de aandacht van je huidige en toekomstige klanten te trekken. Kies gewoon het ontwerp dat het best bij jouw merk past en je hebt de perfecte onderzetter om cadeau te geven.

Onderzetters voor gebruik in jouw bar of restaurant: een ideale manier om jouw bar te promoten is om je gepersonaliseerde onderzetters in je eigen zaak te gebruiken. Hiermee bouw je imago op, het geeft aan dat je iemand bent die zorg draagt voor een goed imago. je toont niet alleen dat je het restaurant graag in perfecte staat houdt, maar ook dat je er zorg voor draagt dat de tafels en ander meubilair perfect zijn, waarmee je ook voorkomt dat klanten vertrekken.

Met flesopener gepersonaliseerde onderzetter

Wees origineel en creëer een onderzetter die indruk zal maken op je klanten en die hen aan het lachen zal maken. Ze zullen jouw huis, bar of restaurant niet vergeten en ze zullen zeker gauw weer terugkomen.

Onderzetters als visitekaartje: deze optie lijkt ons een superorigineel idee, het maken van een visitekaartje in de vorm van een onderzetter. Een onderzetter met uw bedrijfslogo, adres en een telefoonnummer. Je kunt ze uitdelen aan je kennissen of zelfs op sommige openbare plaatsen achterlaten. Op die manier kunnen jouw visitekaartjes door geïnteresseerden meegenomen worden en zo meer zichtbaarheid aan je bedrijf geven.

Heb jij al nagedacht over waar je jouw onderzetters voor gaat gebruiken? Stuur ons je idee en wij maken het waar.