Onderzetters bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Full colour bedrukking. Materiaal van hoge kwaliteit
  • Maximale kwaliteit in kleurweergave.
bekijk meerbekijk minder
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Kwadijk, Noord-Holland)

Goede kwaliteit prijsverhouding

Lianne (Assen, Drenthe)

Beschrijving

Bescherm uw meubilair!

Er is niets vervelender dan vlekken op de tafel van glazen, blikjes of flesjes op uw meubels. Bescherm uw meubilair met deze zeer elegante gepersonaliseerde onderzetters onderzetters met de stijl die u wilt. Op deze manier kunt u deze vlekken op de tafel vermijden en het zal langer meegaan.

Ze zijn een essentieel item in elk huishouden, vooral als u gasten ontvangt. Ze hebben het ideale formaat en u kunt het model kiezen dat u wenst: rond of vierkant. En tevens het materiaal. Bovendien hebben ze dankzij hun materiaal een zeer elegante afwerking en kunt u ze ontwerpen met de afbeelding of tekst die u wilt. U zult uw gasten verrassen met deze gepersonaliseerde onderzetters.

Wat ons onderscheidt van de rest, is dat u bij ons uw onderzetters met foto, ontwerp of tekst kunt maken, zoals u dat wilt. Wij beperken u niet, u beslist hoe u ze tot op de millimeter nauwkeurig wilt hebben, waarbij u elk detail kunt verwerken voor het meest originele model te krijgen en uw gasten te verrassen wanneer u ze op tafel legt.