Onderzetters met foto

€ 3,95
Aantal:
#5345
Selecteer een optie: Houten onderzetters - Vierkant
  • Afmetingen: 9,5 cm (breedte) x 9,5 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: houtvezelplaat met gemiddelde dichtheid (MDF). Merk: ChromaLuxe.
Beoordelingen Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image

M
Marindy (Capelle aan den ijssel)
kocht: Onderzetter met flessenopener
01/08/2022
"Het had leuker geweest als het plaatje over de hele opener bedrukt had kunnen worden. Ook had op sommige plekken de achtergrond beter naar voren gehaald kunnen worden."
P
Petra (Lelystad)
kocht: Onderzetter met flessenopener
07/01/2022
"Mooi gedaan"
user social avatar
Peggy (Strijtem, BE)
kocht: Houten onderzetters - Vierkant
22/10/2021
"Zo blij met mijn onderleggers! "
S
Sara (Mechelen, BE)
kocht: Houten onderzetters - Vierkant
14/10/2021
"Beetje duur, maar super kwaliteit van afdruk."
E
Elise (Norg)
kocht: Houten onderzetters - Vierkant
20/09/2021
"Foto's scherp en mooi glanzend"
user social avatar
Bart (Groningen)
kocht: Houten onderzetters - Vierkant
20/09/2021
"De online foto editor is handig in gebruik. Ik kon eenvoudig de witte randen tussen de foto's verwijderen zodat de foto's tegen elkaar kwamen te liggen. Ook de teksten boven de foto's heb ik verwijderd. Het resultaat is uitstekend. Haarscherp afgedrukt en goed op kleur. De hoogglans afwerklaag is prima vochtbestendig. Ik ben blij met mijn onderzetters met eigen foto's."
C
Charlotte (Amsterdam)
kocht: Houten onderzetters - Vierkant
20/09/2021
"Ik had een set verwacht ipv 1"
B
Britt (Aalsmeer)
kocht: Houten onderzetters - Vierkant
20/09/2021
"Ik zou het product wel aanbevelen, maar let op dat de print op de onderzetters wel een beetje wazig wordt..."
user social avatar
Manuelle (Voorburg)
kocht: Houten onderzetters - Vierkant
20/09/2021
"Goede kwaliteit van de onderzetters."
Beschrijving

Onderzetters bedrukken en maken

Onderzetters worden regelmatig gebruikt, zowel in huis als buitenshuis.

Ze zijn in elk huis onmisbaar, vooral als we bezoek krijgen. De onderzetters hebben de ideale afmetingen en je kunt kiezen uit verschillende vormen en materialen. Ze hebben een elegante afwerking en je kunt ze ontwerpen met de afbeeldingen of tekst van jouw keuze. Je zult jouw bezoekers verrassen met deze super originele onderzetters.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende modellen: vierkante onderzetters 9,5 x 9,5 cm, ronde onderzetters met een diameter van 9,5 cm en vierkante onderzetters met een flesopener in een hoek, praktischer kunnen ze niet zijn, een twee in een dat maakt ze een zeer compleet item.

Zorg voor je meubels!

Wie vindt het niet erg als glazen, flessen of blikjes een randje achterlaten op tafel? Wij wel. En daarom hebben we deze gepersonaliseerde onderzetters gemaakt, om onze meubels op een elegante manier en met de door jou gemaakte stijl te beschermen. Je vermijdt onaangename vlekken en zal je meubels zo langer behouden.

Personaliseer je onderzetters

Wat ons onderscheidt van anderen is dat je bij ons je gepersonaliseerde onderzetters kunt creëren met foto's, ontwerpen of teksten, precies zoals jij dat wilt. Je beslist zelf tot op de millimeter hoe je de onderzetters personaliseert. Wij zorgen voor elk detail, zodat je onderzetters de origineelste zijn en je jouw bezoekers kunt verrassen wanneer je ze op tafel zet.

Ronde onderzetters met foto's bedrukken

Op onze website vind je een groot aantal ontwerpen voor de onderzetters. Met onze online editor kun je ze gemakkelijk aanpassen. Als je dat wilt kun je ze zelfs vanaf het begin ontwerpen met je eigen ontwerp, een foto, een mooie achtergrond en een motiverende zin. Met een paar muisklikken kun je er zelf een maken en het resultaat zal je zeker bevallen!

Momenten om een onderzetter cadeau te geven

Er zijn zo veel gelegenheden waarbij een onderzetter een perfect cadeau kan zijn. Als cadeau na een aankoop, als marketingmogelijkheid als je een bar of restaurant hebt of zelfs als origineel visitekaartje voor je bedrijf. Hier volgen enkele mogelijkheden om een onderzetter als geschenk te geven of te gebruiken.

Onderzetters voor je bedrijf: Onderzetters zijn een ideale optie om reclame te maken voor jouw bedrijf. Je kunt er je bedrijfslogo en een telefoonnummer op zetten, zodat klanten snel en gemakkelijk contact met je kunnen opnemen. Alles wat in je opkomt om de aandacht van je huidige en toekomstige klanten te trekken. Kies gewoon het ontwerp dat het best bij jouw merk past en je hebt de perfecte onderzetter om cadeau te geven.

Onderzetters voor gebruik in jouw bar of restaurant: een ideale manier om jouw bar te promoten is om je gepersonaliseerde onderzetters in je eigen zaak te gebruiken. Hiermee bouw je imago op, het geeft aan dat je iemand bent die zorg draagt voor een goed imago. je toont niet alleen dat je het restaurant graag in perfecte staat houdt, maar ook dat je er zorg voor draagt dat de tafels en ander meubilair perfect zijn, waarmee je ook voorkomt dat klanten vertrekken.

Met flesopener gepersonaliseerde onderzetter

Wees origineel en creëer een onderzetter die indruk zal maken op je klanten en die hen aan het lachen zal maken. Ze zullen jouw huis, bar of restaurant niet vergeten en ze zullen zeker gauw weer terugkomen.

Onderzetters als visitekaartje: deze optie lijkt ons een superorigineel idee, het maken van een visitekaartje in de vorm van een onderzetter. Een onderzetter met uw bedrijfslogo, adres en een telefoonnummer. Je kunt ze uitdelen aan je kennissen of zelfs op sommige openbare plaatsen achterlaten. Op die manier kunnen jouw visitekaartjes door geïnteresseerden meegenomen worden en zo meer zichtbaarheid aan je bedrijf geven.

Heb jij al nagedacht over waar je jouw onderzetters voor gaat gebruiken? Stuur ons je idee en wij maken het waar.

Labels van Onderzetters