Speen met naam of foto bedrukken

speen
€ 9,95
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Kleur
Details
 • Maattabel
 • Afmetingen: 5 cm (Breedte) x 3,8 cm (hoogte) x 4 cm (diepte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Anatomische fopspeen, natuurlijke vorm.
 • Siliconen speen, duurzamer en hygiënischer.
 • Kan gesteriliseerd worden in sterilisator.
 • BPA en ftalaat vrij product. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 1400:2013.
 • ID: #14456-15698
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Anatomische siliconen speen

Maak een gepersonaliseerde fopspeen helemaal naar jouw smaak. Als je niet weet hoe je fopspenen kunt personaliseren, is het een zeer eenvoudig proces waarin je een naam, een foto, of een ontwerp in full colour kunt plaatsen. Je kan ook gepersonaliseerde fopspenen met zinnen maken. Je kan tevens de kleur kiezen en zo de speen persoonlijker maken. Je ontvangt de speen in een transparant plastic doosje ter bescherming.

Het is een speen van hoogste kwaliteit, die voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften (Secties 10.3 en 11 van de Norm NEN-EN 1400:2013).

De anatomische vorm, is het de meest aanbevolen vorm, boven alle andere spenen met ronde vorm. Het voordeel van anatomische spenen is dat ze natuurlijker in de mond van de baby passen, omdat ze meer lijken op de tepel van de moeder. Kies tussen een pasgeboren maat (0-6 maanden) of een maat van +6 maanden.

Methode van personalisatie

Wij drukken jouw ontwerp, foto of tekst rechtstreeks op het product, met niet-giftige inkt (zie Europese veiligheidsnormen aan het eind van dit blad). Aangezien het gepersonaliseerd is door directe druk, en niet door vinyl of kleefstoffen, kan de speen gesteriliseerd worden zonder risico dat het gepersonaliseerde deel verdwijnt.

Informatie voor gebruik

Het is aan te raden om de speen regelmatig te controleren, vooral wanneer de baby tanden heeft. In het geval van tandafdrukken is het aan te raden om de speen te vervangen.

Voordat u de speen voor het eerste gebruikt, moet de speen gesteriliseerd worden voor een grondige reiniging. Het wordt aanbevolen om de speen op te bergen, wanneer niet in gebruik is, in een plastic doosje (bijv. waarin wij het verzenden), voor een betere conservering en reiniging.

Voor de bedrukking van de spenen gebruiken we inkt die voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en een graveersysteem dat voorkomt dat de opdruk zelfs tijdens het sterilisatie-, kook- en wasproces van het product niet loslaat.

Gebruik geen losse lintjes aan de speen, dit voor de veiligheid van de baby. De speen niet blootstellen aan direct zonlicht of warmtebronnen.

Anatomische siliconen speen

Hoe steriliseer je een fopspeen

Onze fopspenen kunnen in een sterilisator worden gesteriliseerd, zonder de afgedrukte afbeelding of het ontwerp aan te tasten.

Als u geen speensterilisator hebt, kan je kiezen voor de traditionele methode:

 • 1) Vul een kleine pannetje met water.
 • 2) Verhit het water tot het kookt.
 • 3) Haal het pannetje van het vuur, en doe de fopspeen erin.
 • 4) Laat de fopspeen ongeveer 5 minuten in het water staan.
 • 5) Haal de fopspeen uit het water en knijp de speen uit tot er geen water meer in zit.
 • NIET geschikt voor de afwasmachine.

  Wat is een betere speen, van latex of siliconen?

  Op het moment de beste speen te kiezen, vragen veel ouders zich af welke speen het beste is, die van latex of die van siliconen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, maar wij geloven dat de siliconen speen veel beter is voor het kind. Dit materiaal absorbeert geen water of geuren en is daardoor duurzamer dan latex.

  Er zijn kinderen die een latexallergie kunnen hebben; in dat geval dient u de latex speen als optie weglaten, wanneer zij hiervoor allergisch zijn. Normaal gesproken accepteren zuigelingen accepteren siliconen spenen beter. Het gebruik van silicionen spenen wordt aanbevolen, helemaal wanneer de babys tandjes krijgen.

  Kortom, siliconen is het perfecte materiaal voor spenen in vergelijking met andere materialen. Siliconen is duurzamer, houdt minder geuren vast en gaat langer mee. Bovendien veroorzaken siliconen spenen geen allergieën.

  Hoe leer ik een speen af bij een kind van 3 jaar?

  Het is belangrijk om de speen van uw kind te verwijderen voordat het drie jaar oud is, omdat het het gehemelte kan vervormen of tandproblemen kan veroorzaken. De ideale leeftijd is tussen de 12 en 24 maanden.

  Sommige ouders kiezen ervoor om het geleidelijk te doen, zodat het kind de speen op een moment niet zullen missen. Anderen geven er echter de voorkeur aan om er met hem over te praten, en er bijvoorbeeld een spelletje van maken, zodat het kind beetje bij beetje het vergeet te gebruiken.

  De meest gebruikte optie is om het geleidelijk te doen, op een zodanige manier dat kinderen niet constant met de speen in de mond zitten. U kunt bijvoorbeeld een regel instellen dat ze de speen alleen 's nachts mogen gebruiken, om te slapen.

  gepersonaliseerde fopspeen

  Gebruik onze gratis sjablonen

  In onze online editor kunt u uw ontwerp vanaf nul creëren, of een aangepast sjabloon kiezen met de naam van uw baby, door gewoon het veld te bewerken dat overeenkomt met de naam. Wij hebben een verscheidenheid aan gepersonaliseerde fopspenen voor baby's in onze online winkel dankzij de veelheid aan beschikbare ontwerpen.

  Veiligheidsvoorschriften

  Het product voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften: (sectie 10.3 van EN 1400:2013).

  Het product zelf en de inkt die voor de personalisatie wordt gebruikt, evenals de machines waarmee de inkt wordt bedrukt, voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

  AIJU

  AIJU is een technologisch instituut dat gespecialiseerd is in speelgoed en kinderproducten.