Hamer graveren

hamer
€ 19,95
Geleverd tussen 18-19 juni met snelle verzending.

Model
Details
  • Afmetingen: 29 cm (hoogte) x 11,5 cm (diepte) x 3ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Wijze van personaliseren: direct op het handvat gegraveerd.
  • Materialen: houten handvat, metalen kop.
  • De kop heeft een slagvlak (om te slaan) en een V-klauw (om spijkers uit te trekken).
  • ID: #16972
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde klauwhamer

Wie heeft er geen klusjesman of -vrouw in de buurt die graag alles repareert? Voor alle klusjesmannen en -vrouwen bieden wij een gepersonaliseerde hamer aan die hen zal verrassen en zeer nuttig zal zijn in het dagelijkse leven. Dit is een klauwhamer (ook wel timmermanshamer of spijkerhamer genoemd), de meest voorkomende en nuttige hamer, omdat de open wig aan de achterkant, in de vorm van een V, wordt gebruikt om spijkers uit te trekken. De andere kant is het typische hamerkop met een slagzone, om te slaan.

De hamer wordt gepersonaliseerd door middel van een gravure, wat hem een elegant tintje geeft en betekent dat wat gegraveerd is voor altijd op het handvat van de hamer blijft staan. Voeg een naam, initiaal, zin of een ontwerp toe waarvan u weet dat ze het mooi zullen vinden. Wij bieden u echter verschillende vooraf ontworpen sjablonen die je naar wens kunt bewerken.

Voor de klusjesman of klusjesvrouw in huis

Er is vast altijd iemand aan het knutselen is in huis. Zo niet, dan heb je vast wel een vriend of vriending die van doe-het-zelven houdt, of van het in elkaar zetten en restaureren van meubels. Voor jullie beiden zal deze hamer het perfecte geschenk zijn: nuttig, origineel en uniek. Bovendien is het een hamer van uitstekende kwaliteit, dus niet alleen voor de sier en om op een plank te bewaren: het is een perfecte hamer voor dagelijks gebruik.

Vaderdag, Valentijnsdag, kerstcadeau, verjaardagscadeau, jubileumcadeau? Zelfs als huwelijkssouvenir voor de getuige, bijvoorbeeld. Kies zelf wanneer je iemand een gepersonaliseerd stuk gereedschap wilt geven. Vaak weten we niet wat we als cadeau moeten geven dat een beetje anders is dan het gebruikelijke, maar toch iets dat ze kunnen gebruiken en dat speciaal voor die persoon is ontworpen. Dit type geschenk is de ideale manier om hen te verrassen en hen het gevoel te geven dat het geschenk van hen is en van hen alleen.

Gepersonaliseerde gegraveerde hamer voor klussers