Spaarpot maken met foto

€ 19,90
Aantal:
#15857
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
Selecteer een optie: houten spaarpot
Houten spaarpot
Houten spaarpot € 19,90
Spaarpot keramiek
Spaarpot keramiek € 10,90
Niet op voorraad
Beoordelingen
Trustpilot

Zeer mooie plectrums ontvangen! Vrij snel geleverd en goed ingepakt.

Axelle (WILLEBROEK)

24/01/2022

Heel mooi resultaat. De maat viel iets kleiner uit. Dus best wel een maat (of 2) groter bestellen.

Gysels (Lille)

23/01/2022

Alles correct geleverd binnen de vooropgestelde levertermijn. Mooie kwaliteit van foto's op het dekentje.

Anja (Deux-acren)

22/01/2022

Beschrijving

Houten en keramische spaarpot met naam en foto

Je kunt nu in stijl sparen dankzij onze gepersonaliseerde spaarpotten. We hebben houten en keramische modellen beschikbaar, dus je kunt het model kiezen dat je het mooiste vindt. Het is een ideaal geschenk voor jongens en meisjes, zodat ze hun eerste zakgeld kunnen sparen en het belang van sparen leren. Ook voor volwassenen, van een stel dat samen wil gaan sparen voor een grote reis, of voor elke vrouw of man die beetje bij beetje wil gaan sparen voor een bevlieging of aankoop.

Vierkante houten spaarpot

Een van onze modellen is een moderne vierkante spaarpot, samengesteld uit een frame van elegant populierenhout, met een bodem van ChromaLuxe (een zeer bestendig materiaal) en de voorkant van doorzichtig methacrylaat, zodat je steeds kunt zien hoeveel je gespaard hebt. Je kan de achtergrond van de spaarpot van ChromaLuxe personaliseren. ChromaLuxe is een materiaal dat de kleuren goed naar voren brengt, en een geweldige scherpte en afdrukkwaliteit heeft.

Deze achtergrond kan heel gemakkelijk uit de spaarpot gehaald worden door de lipjes waarmee hij vastgehouden wordt iets te buigen, zodat je de munten en biljetten er gemakkelijk uit kunt halen als je wilt. Om het geld te introduceren heeft het de klassieke spaarpot opening. Het ontwerp van dit product is heel origineel en leuk, want steeds zien we ons geld, met de persoonlijke afbeelding op de achtergrond. Je kunt er een familiefoto op zetten, een foto van een echtpaar of van het meisje of van de jongen als het een cadeau voor kinderen is.

Klassieke witte keramische spaarpot

Je kunt ook kiezen voor een meer traditioneel model: een spaarpot in de vorm van een cilinder, gemaakt van wit keramiek. Bovenaan heeft de spaarpot een opening om het geld in te steken. En aan de onderkant heeft het een dop, zodat je het geld er gemakkelijk uit kunt halen. Je kunt de hele buitenkant van de spaarpot, aan de zijkant, personaliseren met een afbeelding, foto, spaarpot met naam of ontwerp naar keuze.

Bij al onze spaarpotmodellen kun je kiezen uit voorontworpen sjablonen die we je ter beschikking stellen, met verschillende motieven voor diverse gelegenheden. Of je kunt het helemaal zelf personaliseren, als je een spaarpot helemaal naar je eigen zin wilt bedrukken.

Een heel gewone gelegenheid waarbij spaarpotten gewoonlijk cadeau gegeven worden is bij communies, doopfeesten en bruiloften, als detail voor de gasten. Ook op Valentijnsdag, voor verliefde paren om hun gezamenlijke spaargeld te laten groeien voor reizen of plannen samen. En het is ook heel gewoon dat spaarpotten een kindercadeautje zijn voor jongens en meisjes van alle leeftijden, zodat ze hun eerste centjes kunnen sparen met de fooien van grootouders of verjaardagscadeautjes. Leren sparen is een belangrijke waarde die van jongs af aan aangemoedigd kan worden.

De te personaliseren spaarpotten hebben geen minimum bestelling, je kunt ze vanaf 1 eenheid kopen. Als je grote hoeveelheden wenst te kopen, hebben we kwantumkortingen; hoe meer spaarpotten met hetzelfde ontwerp je koopt, des te minder elke eenheid je zal kosten. Zo kan je goedkope spaarpotten origineel bedrukken voor speciale evenementen.