Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Vingerhoed met foto bedrukken en maken

vingerhoed
7,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 54 minuten.

Details
  • Afmetingen: 2,3 cm (Breedte) x 1,7 cm (hoogte) x 2,3ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Zilveren vingerhoed.
  • Ovale ruimte bedrukt met foto.
  • ID: #1143
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Originele vingerhoeden

Houd je van naaien? In dat geval moet je over het beste materiaal beschikken om kleding te kunnen verstellen. Onze zilverkleurige vingerhoeden zijn een must in elke naaiset. Ze zijn zeer praktisch en nuttig voor degenen die graag naaien.

In tegenstelling tot de oude klassiekers, kun je onze vingerhoeden naar eigen wens personaliseren. Wij raden je aan om met een afbeelding of met een mooie tekst een exclusief model te ontwerpen. We zullen jouw personalisatie in full colour afdrukken, waardoor een ongelofelijke, hoogwaardige afwerking ontstaat.

Het is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid, maar vooral voor verzamelaars, omdat je zoveel verschillende modellen kunt maken als je maar wilt. Er zal zeker niet zo'n originele vingerhoed bestaan als degene die je kunt maken.

Zilverkleurige vingerhoed met afbeelding naar keuze

Vingerhoeden worden al eeuwenlang gebruikt als hulpmiddel bij het weven en naaien. Men denkt dat ze dateren uit de tijd van de Egyptenaren, die ze gebruikten om linnen te weven. Sindsdien zijn de vingerhoeden geëvolueerd en tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten voor verschillende doeleinden. Sommige vingerhoeden hebben puntige punten om de draad door kleine gaatjes te helpen, terwijl andere afgeronde punten hebben om de draad vast te houden zonder hem te beschadigen.

Er zijn ook vingerhoeden van verschillende afmetingen en materialen, zoals plastic, metaal of hout. Wat duidelijk is, is dat ondanks alle soorten vingerhoeden die er bestaan, er maar weinig zo origineel zijn als deze gepersonaliseerde vingerhoeden, want ze zijn voorzien van de foto van uw keuze, en die vind je in geen enkele winkel!