Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerde naamkaartjes

Organiseert je een groot feest, een bruiloft, een doop, een communie of een vormsel? Vergeet dan niet om naamkaartjes te bestellen voor het feest.

Normale naamkaartjes zien er bijna altijd hetzelfde uit. Er is meestal een ontwerp dat past bij de rest van het tafeldecor. Er staat ook een naam op, en misschien wat andere tekst. Dit kan echter een beetje saai zijn. Heb je er al eens aan gedacht om gepersonaliseerde naamkaartjes te bestellen voor je bruiloft of andere feestelijke gelegenheden?

Wij hebben een grote selectie van verschillende naamkaartjes die zeker passen bij het thema van het feest en zowel bij de tafelaankleding, als bij de decoraties.

Het leukste aan onze speciale naamkaartjes of plaatshouders is dat je heel creatief kunt zijn en ze geheel naar eigen wens kunt ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld de kleuren gebruiken die je wilt, je eigen afbeeldingen, teksten en ontwerpen. Wij hebben ook veel ontwerpen waaruit je kunt kiezen als je de ontwerptaak wat gemakkelijker wilt maken.

Of je nu bevestigingsnaamkaartjes , naamkaartjes voor een bruiloft of gewoon naamkaartjes met foto's wilt bestellen voor een groot feest, wij bieden volumekortingen. Je krijgt een grotere kwantumkorting naarmate je meer naamskaarten met hetzelfde ontwerp in één keer bestelt.