Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Persoonlijke cake topper

topper
12,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 37 minuten.

Vorm
Details
  • Afmetingen: 12 cm (Breedte) x 20 cm (hoogte) x 0,3 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: transparant acryl.
  • Aan één kant te personaliseren.
  • Verschillende vormen beschikbaar.
  • ID: #16252
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Cake toppers bedrukken

Decoreer de liefste momenten van je leven met onze gepersonaliseerde toppers. Met hen zet je de kers op de taart op de best mogelijke manier. Deze fantastische transparante acryl cake toppers zullen de ideale aanvulling zijn om jouw gebak en taarten te versieren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: ster, hart, zeshoek en cirkel, die allemaal helemaal naar jouw smaak te personaliseren zijn.

Een familiefeest zonder gepersonaliseerde topper is niet denkbaar. Want elke zichzelf respecterende kok en kokin heeft een gepersonaliseerde decoratie voor cakes en taarten. Je kunt de topper naar eigen smaak ontwerpen, met teksten, een afbeelding van de favoriete tekeningen van je kind, een foto van het bruidspaar, de jarige, of elk idee dat je maar in gedachten hebt.

Maak de perfecte cake- of taarttopper

In deze rubriek vind je een heleboel ontwerpen die ontworpen zijn om jouw topper op een speciale manier op jouw taart te laten opvallen. Ontwerpen die je heel gemakkelijk en snel kunt wijzigen met onze online editor om ze helemaal persoonlijk te maken.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, kun je jouw gepersonaliseerde topper ook helemaal zelf ontwerpen. Je kunt namen toevoegen, foto's en afbeeldingen uploaden en een unieke en speciale topper maken, perfect voor de gebeurtenis die gevierd gaat worden.

Plaats de kers op de taart tijdens speciale gebeurtenissen met onze gepersonaliseerde toppers

Steeds vaker wordt gezocht naar originaliteit tijdens evenementen. Je kunt een verschil maken door iets unieks te creëren, iets dat de aandacht trekt van alle gasten. De gepersonaliseerde toppers kunnen worden gebruikt bij allerlei evenementen, doopfeesten, verjaardagen, communies, bruiloften, jubilea zoals zilveren huwelijk en zelfs bedrijfsjubilea, want elke jaar is een reden om te vieren.

Topper voor taarten bedrukken

De laatste jaren is het in de mode om de bruidstaart te versieren, met een zin die verwijst naar je motto, je lievelingslied, je hashtag of een leuke zin die je motiveert en je een duwtje in de rug geeft. Het is een heel belangrijke dag en dat verdient een topper die tegen de taak is opgewassen om de dag op te luisteren.

De cake toppers zijn het perfecte item om de taart te bekronen en daarmee de kers op ons evenement te zetten. Op die manier zal de gebeurtenis in het geheugen van alle aanwezigen worden vastgelegd. En in het bijzonder voor de organisatoren van het evenement, omdat zij altijd de maximale inspanning leveren om alles goed te laten verlopen.

Bijzondere gebeurtenissen vereisen speciale taarten met speciale toppers

De eerste verjaardag van een baby is een belangrijk moment, zowel voor de baby zelf als voor zijn ouders en naaste familieleden. Op het moment dat je het aan het vieren bent besef je hoe snel de tijd is gegaan en hoeveel je baby is gegroeid en een veel zelfstandiger klein mensje is geworden.

Het is een heel vreugdevol moment als je ziet hoe blij en vrolijk je kind opgroeit. En hoe kun je dat beter vieren dan door een verjaardagsfeest te organiseren waar je een mooie herinnering aan kunt bewaren? En bij elk goed feest hoort natuurlijk een taart en op elke goede taart mag een gepersonaliseerde topper niet ontbreken.

Andere ideeën voor het gebruik van gepersonaliseerde toppers zijn bijvoorbeeld bij evenementen waar er verschillende tafels zijn en een zitschema wordt georganiseerd. Dan kun je een topper voor elke tafel personaliseren, met vermelding van het tafelnummer, de naam of het thema, zodat elke gast weet waar hij of zij moet zitten.

Er zijn vele verschillende opties mogelijk met één enkel product. Nu hoef je alleen nog maar je fantasie de vrije loop te laten en de mooiste topper te maken die je je ooit hebt voorgesteld. Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerpen er perfect uitzien op de toppers. En alles wat we nog moeten doen is... Geniet ervan!

 Topper met naam of foto bedrukken voor evenementen