Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerde ansichtkaart bedrukken en maken

ansichtkaart
1,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 56 minuten.

Details
  • Afmetingen: 15 cm (Breedte) x 10 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: papier van 250 gr.
  • Gelamineerd aan één kant (glanzende afwerking). De andere kant is mat.
  • ID: #5552
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Ansichtkaart met foto

We willen de oude traditie van het verzenden van originele ansichtkaartenterughalen, stuur ze op een originele manier naar vrienden en familie. Op onze website maken we gepersonaliseerde ansichtkaarten, zodat u ze precies kunt maken zoals u dat wilt.

Ze hebben een formaat van 15x10 cm, zoals het klassieke formaat, maar met het speciale dat u ze kunt ontwerpen aan één zijde met uw favoriete foto, tekening, tekst, of sjabloon. Aan de andere kant, heeft het markeringen voor het adres en voor de postzegel te plakken.

Ze zijn gemaakt van papier, de ene kant glanzend en de andere kant mat. Dit stelt u in staat om een ongelooflijk resultaat te krijgen van de gepersonaliseerde kaarten door uzelf ontworpen. Daarnaast hebben we geen minimum bestelling, zodat u de hoeveelheid kunt bestellen die u nodig heeft.

Verzend persoonlijke kerstkaarten met foto en feliciteer uw dierbaren in december. Of maak gepersonaliseerde Valentijnskaartenen geef uw meest romantische touch om uw partner te verrassen. Wanneer u nog geen ideee had waar u mooie ansichtkaarten kunt kopen, bent u bij ons bij het juiste adres.