Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Accessoires voor de huwelijksdans bedrukken en maken

Iedereen op de dansvloer!

Een bruiloft is een heel bijzondere gebeurtenis: de ceremonie, de receptie en... de dans! Dat grote feest waarop het bruidspaar en de gasten met vreugde de band tussen hen beiden vieren, mag je niet missen. Maar als je het nog specialer wilt maken, hebben we een aantal gepersonaliseerde producten waarmee je het feest kunt transformeren.

Met Wanapix kun je gepersonaliseerde feestartikelen maken om je gasten nog meer van het feest te laten genieten. Ze zullen het geweldig naar hun zin hebben tijdens al dat dansen kunnen.

Doen hun voeten pijn door hun schoenen? Zet een mand neer met gepersonaliseerde pantoffels of slippers. Je kunt een uniek en exclusief ontwerp maken met een feestelijk motief, zodat zij ze zullen aantrekken en comfortabel van de dans zullen genieten.

Bruiloft reep

Tijdens de dans, is het heel typisch dat er een snoepwagen is. Er zijn gebakjes, snoepjes, chocolaatjes... Dus wie van zoetigheid houdt, kan tegelijkertijd dansen en eten.

Als je er bovendien een fles frisdrank of alcohol cadeau wilt doen, kun je deze personaliseren met onze klevende etiketten voor flessen. Maak een exclusief ontwerp voor het evenement en je zult alles tot op de millimeter laten ontwerpen.

Photocall voor bruiloften

De photocall is heel modieus voor dit soort evenementen. Het is een plek waar gasten grappige foto's kunnen maken. Je kunt er een maken met onze doeken als achtergrond en ze personaliseren met het ontwerp van jouw keuze, zodat ze zich jouw bruiloft altijd zullen herinneren.

Als je het nog leuker wilt maken, voeg dan superhelden cape of gepersonaliseerde badges of buttons toe. Met het ontwerp van jouw keuze, kun je ervoor zorgen dat je gasten een geweldige tijd hebben en gedenkwaardige foto's.