Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Medaille maken en bedrukken

medaille
9,95
Geleverd tussen 25-26 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 13 uren 23 minuten.

Model
Afwerking
Details
  • Afmetingen: 0,2 cm (dikte) x 5ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: metaal.
  • Inclusief halsband.
  • Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • ID: #17787-572782
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde sportmedailles voor evenementen

Gepersonaliseerde medailles zijn een ongelooflijk veelzijdig product en kunnen nuttig zijn in de meest uiteenlopende situaties en evenementen. Als u op zoek bent naar een manier om de winnaars of deelnemers van een sportwedstrijd, toernooi of evenement van welke aard dan ook te belonen, zijn gepersonaliseerde medailles de perfecte keuze. Of het nu gaat om een kindertoernooi of een toernooi met volwassenen, gepersonaliseerde medailles van metaal, hout of transparant methacrylaat geven een speciaal tintje aan het evenement. Je kan ze personaliseren met een teamlogo, de naam van de wedstrijd en de datum van het evenement. Of, nog persoonlijker, elk met de naam van een deelnemer.

U kunt kiezen uit verschillende materialen: metaal is het meest traditionele en klassieke materiaal voor een medaille. Daarnaast is hout eleganter en soberder, terwijl transparant methacrylaat moderner en origineler is. Ze bevatten allemaal een lint om rond de hals te hangen. En wat het ontwerp betreft, wij maken het u gemakkelijk met een groot aantal vooraf ontworpen sjablonen. Er zijn veel verschillende thema's en feesten. Kies het ontwerp dat u wilt en bewerk het met uw logo, ontwerp of tekst. Of als u liever uw eigen ontwerp vanaf nul maakt. De personalisatie wordt bij metalen medailles uitgevoerd door middel van een elegante gravure op de medaille. En in het geval van houten en methacrylaat medailles, rechtstreeks op de medaille, in full colour, met een uitstekende resolutie en beeldkwaliteit.

Toepassingen en gebruik van personaliseerbare medailles

Gepersonaliseerde medailles zijn niet alleen voor sportevenementen. Ze zijn ook een leuke manier om gasten op een vrijgezellenfeest of bruiloft een speciaal gevoel te geven. Als je bijvoorbeeld een themafeest organiseert, kun je de medailles personaliseren in overeenstemming met het thema van het feest. Heb je een superheldenfeest? Personaliseer de medailles met het symbool van de populairste helden.

Gepersonaliseerde sportmedailles voor evenementen

En als je een bedrijf hebt en je werknemers wilt belonen voor hun harde werk, zijn gepersonaliseerde medailles een unieke en gedenkwaardige manier om dat te doen. U kunt de medailles personaliseren met uw bedrijfslogo of met een gepersonaliseerde bedankboodschap. Daarnaast zijn gepersonaliseerde medailles een zeer originele manier om uw waardering te tonen aan uw trouwste klanten. U kunt ze personaliseren met uw logo en versturen als een speciaal geschenk.

Maar daar houden de mogelijkheden niet op: organiseert u een beurs, evenement of festival? U kunt de medailles personaliseren met het logo van het evenement en ze uitdelen aan de deelnemers. Heeft u een boekenclub of een muziekgroep? Personaliseer de medailles met het logo of de naam van de groep of club en verras de leden met een bijzonder geschenk.

Ook voor leraren of ouderverenigingen zijn gepersonaliseerde medailles een geweldige manier om de academische of sportieve prestaties van leerlingen en studenten te erkennen. U kunt ze personaliseren met uw schoolnaam en logo, en ze tijdens een speciale ceremonie aan de leerlingen overhandigen. Of, om een ander voorbeeld te nemen, gepersonaliseerde medailles zijn een unieke manier om een verjaardag te vieren. Als u een verjaardagsfeest organiseert, kunt u voor elke gast een medaille maken, en die aan hen geven na het doen van enkele spelletjes of quizzen, als een leuke prijs, die ze de rest van het feest kunnen dragen.

We hebben kwantumkortingen, dus als u grote hoeveelheden medailles met hetzelfde ontwerp moet bestellen (voor evenementen, toernooien, reclame, bedrijven...), hoe meer stuks u bestelt, hoe minder ze elk zullen kosten. Een perfecte manier om goedkope gepersonaliseerde medailles te krijgen.

Toepassingen en gebruik van personaliseerbare medailles