Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Kartonnen masker maken van foto

masker
4,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 17 minuten.

Details
 • Maattabel
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Materiaal: karton.
 • Inclusief elastiek.
 • Afmetingen: Volwassenen 19x28 cm / Kinderen 17x25 cm.
 • ID: #17592-572096
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde kartonnen maskers: laten we lachen!

Stel je een feest voor waar iedereen iemand kan worden, een beroemd personage of zelfs een andere vriend of familielid, gewoon door een kartonnen masker op te zetten. De gepersonaliseerde maskers maken dit idee werkelijkheid. Dit product staat synoniem voor plezier, lachen en verrassingen, en is een populaire keuze geworden op bruiloften, verjaardagen, feesten en partijen. Onze maskers hebben een elastische band voor een comfortabele pasvorm, en het ooggedeelte is al doorboord.

Gepersonaliseerde kartonnen maskers zijn een ingenieuze manier om elk evenement een speciaal tintje te geven. Het idee is eenvoudig maar doeltreffend: je kunt een foto van iemand sturen, of het nu een geliefde, een vriend, een beroemdheid of zelfs je eigen gezicht is, en wij maken er een kartonnen masker van dat je kunt dragen. Dit opent een wereld aan mogelijkheden voor plezier en creativiteit. Hier vind je een aantal ideeën over hoe je het meeste uit deze gepersonaliseerde maskers kunt halen:

 • Leuke bruiloften: of het nu is voor wanneer de bruid en bruidegom aankomen in het restaurant, of voor het feest en de open bar, het is een heel goed idee om verschillende gepersonaliseerde maskers te hebben met de gezichten van de bruid en bruidegom. En zelfs met de gezichten van de getuigen of de bruiloftsgasten. Tijdens het feest speelt iedereen met het opzetten van elkaars gezicht, het nemen van selfies, foto's tijdens de fotocall... ze zijn erg leuk!
 • Onvergetelijke verjaardagen: op verjaardagsfeestjes voegen gepersonaliseerde maskers een vleugje plezier en verrassing toe. Je kunt maskers maken met het gezicht van de jarige of zelfs met de gezichten van vrienden en familie om spelletjes mee te spelen, de jarige te verrassen of om tijdens het feest te gebruiken voor leuke foto's.
 • Themafeesten: als je een themafeest geeft, zijn gepersonaliseerde kartonnen maskers een ideale aanvulling. Je kunt je gasten omtoveren tot filmpersonages, helden, schurken of een ander thema dat je hebt gekozen: beroemde politici, acteurs, sporters...
 • Familie- of vriendenbijeenkomsten: op bijeenkomsten met familie en vrienden, zoals kerstmaaltijden, reünies... zijn gepersonaliseerde maskers een geweldige manier om het ijs te breken en te zorgen voor gelach. Stel je voor dat je geliefden maskers dragen met elkaars gezicht erop! Het is hilarisch om gezichten van vrienden of neven op andermans lichaam te zien.
Gepersonaliseerde kartonnen maskers

Hoe maak je gepersonaliseerde maskers

Het proces is erg makkelijk. Upload de foto die je wilt gebruiken in onze online editor en pas het gezicht zo goed mogelijk aan het aangegeven gebied aan. Het is belangrijk dat de foto een goede resolutie heeft en dat het gezicht volledig recht vooruit kijkt voor de beste resultaten. We geven je een preview in onze editor, in realtime, zodat je zeker weet dat het masker eruitziet zoals jij wilt. Ook kan je controleren of de ogen samenvallen met de gebieden die later worden doorboord, zodat je kunt zien met het masker op.

Elk gepersonaliseerd kartonnen masker wordt geleverd met een rubberen band zodat je het comfortabel op je hoofd kunt bevestigen. De combinatie van kwaliteit en comfort zorgt ervoor dat je het meeste uit je ervaring haalt.

Leuk en voordelig

Naast het plezier en de personalisatie die ze bieden, zijn onze gepersonaliseerde kartonnen maskers erg voordelig. En het mooiste is: hoe meer je van dezelfde maskers koopt, hoe goedkoper de prijs per eenheid wordt. We bieden kwantumkortingen zodat je je evenement of bijeenkomst kunt vullen met veel gepersonaliseerde maskers zonder je budget te overschrijden.

Denk geen twee keer na: gepersonaliseerde kartonnen maskers zijn een leuke en originele keuze om elk evenement op te vrolijken. Of het nu is om een lach toe te voegen aan een bruiloft, een verjaardag of een ander feest, deze gepersonaliseerde maskers zorgen ervoor dat plezier gegarandeerd is voor iedereen.

Gepersonaliseerd masker voor bruiloften en feesten