Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Spandoek bedrukken en maken

spandoek
12,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 58 minuten.

Maat
Kleur ringetjes
Details
 • Afmetingen: 50 cm (Breedte) x 90 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Kies materiaal: PVC zeildoek (gewicht: 510 gr.) of micro-geperforeerde gaasvoering.
 • Het heeft 16 mm Ø oogjes aan de zijkanten om vast te binden.
 • ID: #13505-4278
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Evenementen

In deze rubriek vindt u onze gepersonaliseerde reclamebanners die u kunt personaliseren als u een evenement organiseert. U kunt ze ontwerpen met de afbeelding, het ontwerp of de tekst die u wilt. Ze zijn bedoeld voor evenementen zoals bruiloften, doopfeesten, communies, verjaardagen of zakelijke evenementen.

Er zijn twee modellen om uit te kiezen: een van PVC-kunststof, en een andere van microgeperforeerd polyesterweefsel bedekt met PVC aan beide zijden. Deze laatste kan dankzij de microperforatie worden opgehangen waar u maar wilt. Beide bekledingen zijn waterdicht en zonwerend.

U hebt vele maten om uit te kiezen in beide modellen, kies degene die het beste bij uw behoeften past.

Gepersonaliseerd photocall spandoek

Voel u voor één dag een beroemdheid en maak uw eigen gepersonaliseerde photocall voor evenementen. Dit decoratieve element wordt steeds modieuzer in alle soorten evenementen, van de meest zakelijke tot de meest intieme en persoonlijke in o.a. bruiloften, dopen en communies.

Het is verkrijgbaar in vele verschillende maten, zodat u kunt kiezen voor de maat die het beste bij uw ruimte past. Maar wat uw doek het meest exclusief zal maken is de personalisatie. Bij ons heeft u de volledige vrijheid om het ontwerp te maken dat u wilt met uw foto's of tekst. Wij bieden u ook verschillende vooraf ontworpen sjablonen aan die u minimaal kunt bewerken.

Het is een gepersonaliseerd PVC spandoek dat water- en zonbestendig is, waardoor het ideaal is voor binnen- of buitengebruik. Behalve voor evenementen worden ze ook gebruikt als reclamedoek en u kunt ze plaatsen waar u maar wilt, want ze hebben oogjes aan de zijkanten, zodat ze gemakkelijk en veilig kunnen worden vastgemaakt. Begin met het creëren van uw eigen spandoek.

Goedkoop micro geperforeerd meshdoek

Als u een evenement organiseert, weet u hoeveel tijd het kost om elk detail voor te bereiden en alles klaar te krijgen voor de grote dag. Of u nu een bedrijf bent, of een meer intiem evenement organiseert, onze gepersonaliseerde reclame banners zijn een belangrijk item, ongeacht of het evenement binnen of buiten plaatsvindt.

Ze zijn gemaakt van micro geperforeerd materiaal, ideaal voor gebruik buitenshuis, want zelfs als er wind is, gaat de lucht door de kleine gaatjes en vermijdt het “zeileffect” en zodat het niet zal breken.

Het is gemaakt van een micro geperforeerd polyester weefsel met een hoge sterktegraad van 370 g en aan beide zijden gecoat met PVC. Het heeft ook oogjes aan de zijkanten, zodat u het gemakkelijk en veilig kunt vastmaken. Maar het beste is dat u het precies zo kunt ontwerpen als u wilt met uw meest exclusieve ontwerp en het formaat kiezen die het beste past bij uw behoeften.

Toepassingen

 • Grote reclamepanelen.
 • Photocall voor evenementen.
 • Posters.
 • Banners.
 • Gevelbekleding van gebouwen.
 • Signalering.