Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Voor de bruid en bruidegom: de bruiloft voorbereiden

Producten voor de bruid en bruidegom: voor de voorbereidingen en voor gebruik tijdens de bruiloft

Ga je over een paar weken of maanden trouwen en ben je de bruiloft aan het voorbereiden? In deze categorie vind je een zorgvuldige selectie van personaliseerbare items ontworpen om de voorbereidingen en speciale momenten van je bruiloft nog gedenkwaardiger te maken. Van uitnodigingen tot ceremonie- en receptiegeschenken, deze producten geven elk aspect van jullie grote dag een uniek en persoonlijk tintje.

Bruiloftsuitnodigingen voorbereiden

Laten we beginnen met de basis: de uitnodigingen! Verwelkom je familie en vrienden op een unieke manier met onze gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen. Van klassieke tot moderne stijlen, je kunt het ontwerp kiezen dat jullie persoonlijkheid en de essentie van jullie liefde weerspiegelt. En elk detail, van de datum tot de namen, kan worden aangepast om een echt speciale uitnodiging te maken. Je kunt de ervaring compleet maken met persoonlijke papieren enveloppen die de stijl van jullie bruiloft weerspiegelen. Met onze enveloppen kan elke uitnodiging worden gepresenteerd met elegantie en een persoonlijk tintje. Kies uit verschillende kleuren en voeg unieke details toe om indruk te maken vanaf het moment dat je gasten de envelop openen.

En om de kers op de taart te zetten, voeg je een opvallend tintje toe door een ontwerp te stempelen met onze personaliseerbare houten stempels. Van jullie initialen of namen tot jullie trouwdatum, deze stempels zijn de perfecte manier om elke envelop met stijl en authenticiteit te verzegelen. Een klein detail waardoor je uitnodigingen opvallen en een uniek aandenken worden.

Al deze producten zijn ontworpen om huwelijksuitnodigingen mee te maken. Als je ook gepersonaliseerde huwelijksgeschenken wilt maken om aan je gasten te geven tijdens de bruiloft, als herinnering aan de bruiloft, hebben we een andere categorie op de website met veel ideeën voor gepersonaliseerde huwelijksgeschenken.

Producten die de bruid en bruidegom voor en tijdens de bruiloft kunnen gebruiken

Als het onderwerp van producten voor de gasten is afgesloten, zijn er ook cadeaus die zijn ontworpen om te worden gebruikt door jullie, de bruid en bruidegom. Voor de pre-wedding kun je je outfits voorbereiden op de grote dag met onze gepersonaliseerde houten hangers. Elke hanger is voorzien van je naam of initialen, wat een charmant en praktisch tintje geeft aan het ophangen van je pak of jurk. Een unieke manier om de details georganiseerd te houden voordat je naar het altaar loopt. Gepersonaliseerde trouwhangers zijn een zeer populair detail dat steeds meer bruiden en bruidegommen gebruiken.

En voor gebruik tijdens de bruiloft zelf, tijdens de lunch of het diner, of op het moment van de toast, hebben we gegraveerde kristallen glazen. Personaliseer elk glas met jullie namen of de trouwdatum om een speciaal tintje aan de toast toe te voegen. Deze glazen kunnen ook een blijvend aandenken worden dat nog jaren gekoesterd zal worden.

Naast alle hierboven genoemde producten heb je in deze categorie nog andere producten die je zowel voor de voorbereidingen van de bruiloft als tijdens de bruiloft kunt gebruiken.