Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Houten stempels maken

stempel
14,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 19 uren 16 minuten.

Vorm
Maat
Kleur

Details

 • Afmetingen: 3ø cm (diameter)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Rubber stempel met beukenhouten karkas, geoogst van duurzame plantages.
 • Kies de vorm: rond, vierkant of rechthoekig. Verschillende maten.
 • Inclusief stempelkussen met inkt. Verschillende inktkleuren om uit te kiezen.
 • Het handvat heeft een vingeruitsparing om de stempel in de juiste richting te plaatsen.
 • ID: #16514-102171
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde handgemaakte houten stempels

Als je graag je stempel drukt waar je ook gaat, ben je hier op de perfecte plaats. Ontdek onze gepersonaliseerde houten stempels en geef een speciaal tintje aan dat knutselwerkje, die uitnodiging, die kaart of wat je ook in gedachten hebt. Stempels worden al vele jaren gebruikt en het lijkt alsof ze alleen bedoeld zijn voor gebruik in kantoren en bedrijven om documenten te ondertekenen of te markeren, maar dat is niet zo. Nu worden stempels ook gebruikt voor veel meer speciale gelegenheden.

De stempels die vanaf nu jouw favoriete houten stempel zullen zijn, zijn gemaakt van beukenhout, afkomstig van bomen uit duurzame houtplantages. Wij proberen altijd zoveel zorg te dragen voor het milieu. Dit hout is gelakt en gepolijst voor een aangenamer gevoel en grip. Het handvat heeft een uitsparing waar je jouw vinger kunt plaatsen wanneer je de stempel gaat gebruiken. Het helpt je ook om te weten wat de juiste oriëntatie van de stempel is, om het stempelen in de juiste richting te zetten.

De personalisering van de houten stempels wordt gegraveerd op een 3 mm. dik rubberen stempelgebied, die op het hout wordt vastgemaakt om de afdrukkwaliteit van de stempel te verbeteren. Bij uw stempelbestelling ontvangt u een metalen doosje, waarin een sponsje zit dat is geïmpregneerd met inkt in de kleur van uw keuze. Er zijn verschillende kleuren en vormen beschikbaar; sommige opvallend en andere discreet. Kies de kleur die het best bij jouw smaak past en geef er jouw persoonlijke toets aan.

Ga je trouwen en wil je jouw gasten verrassen met een speciale uitnodiging? Je kunt een stempel personaliseren met jullie huwelijkslogo, of met jullie initialen en de datum, en deze bijvoorbeeld op de envelop van de uitnodiging stempelen. Het zal zeker een detail zijn dat niemand onverschillig zal laten.

Gepersonaliseerde houten stempels met afbeelding of logo

Zo kun je een heel persoonlijk tintje geven aan dat evenement dat je al zo lang organiseert en waaraan je zoveel zorg en liefde hebt besteed. Het kan je bruiloft zijn, de doop van je kind of de verjaardag van je neefje. Je vindt vast en zeker de perfecte gelegenheid om een stempel te drukken die weergeeft hoe belangrijk die dag voor je is.

Als je een handige knutselaar bent, dan houd je van handvaardigheden en ben je iemand die op de kleinste details let. Dan kun je ook een stempel personaliseren met je naam, je logo of een symbool dat jou identificeert. Je zult al jouw creaties op een originele manier kunnen signeren. Er zal geen twijfel over bestaan dat dit een van jouw creaties is. Laat merken dat al je creatues met liefde gemaakt zijn.

Personaliseer een houten stempel naar uw smaak

In deze sectie vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Als je iemand bent die een gepersonaliseerde rubberen stempel willen, maar weinig fantasie hebt om je eigen ontwerp te maken, maak je dan geen zorgen. Hier vind je immers zeker een optie die perfect bij jouw wensen past.

En als je creatiever bent aangelegd en al weet hoe je jouw gepersonaliseerde houten stempel wilt hebben, zul je de stempel ook heel gemakkelijk kunnen maken. Want met onze editor kun je jouw gepersonaliseerde houten stempel vanaf nul creëren.

Je kunt de stempel personaliseren met tekst, met je bedrijfslogo, met een speciaal patroon dat je in gedachten hebt voor een speciale gebeurtenis, of het nu een huwelijk, communie, doop of de inhuldiging van een bedrijf is. Je hebt eindeloze mogelijkheden om de stempel in slechts een paar klikken te creëren.

Gepersonaliseerde stempels met duurzaam beukenhouten frame

Hoe gebruikt je jouw gepersonaliseerde stempel

Het is echt makkelijk. Je hoeft alleen maar het rubberen deel van de stempel op het bijgeleverde stempelkussen te drukken (in de kleur die je hebt uitgekozen). En dan hoef je alleen nog maar rechtstreeks te stempelen op een poreuze ondergrond (papier, karton, foto's...), verticaal, stevig aandrukkend zodat het gemaakte ontwerp wordt afgedrukt.

Andere toepassingen voor gepersonaliseerde rubberen stempels

Persoonlijke stempels worden, behalve voor het ondertekenen van documenten in bedrijven en dergelijke zoals vroeger, ook steeds meer voor andere doeleinden gebruikt. Of het nu gaat om het stempelen van een ontwerp op een uitnodiging voor een verjaardag, een huwelijk, een doop of een ander feest.

De stempel kan ook perfect zijn voor de kinderen in huis. Ze zullen dolblij zijn met een stempel met hun naam erop, zodat ze die op al hun tekeningen, huiswerk, schoolwerk, etc. kunnen stempelen. Het is ook de perfect voor (dag)boeken, notitieboekjes,agenda's .... de stempel is ideaal voor de kinderen. Op die manier kunnen ze hun naam, samen met de naam van de school of een ontwerp naar keuze, op hun schoolmateriaal stempelen.

Nu hoef je alleen nog maar te bedenken hoe je het wilt personaliseren en bij welke gelegenheid je het wilt gebruiken of als cadeau wilt geven. Wij zullen ervoor zorgen dat het er perfect uitziet voor de gelegenheid. Wij zijn er zeker van dat je niemand onverschillig zal laten met onze gepersonaliseerde rubberen stempels.

Gepersonaliseerde houten onderleggers met foto's en teksten

Verschillende manieren om gepersonaliseerde stempels een naam te geven

De wereld van de stempels is enorm en hoewel een van de meest populaire benamingen stempel of zegel is, zijn er oneindig veel manieren om over stempels te praten. Wij willen je er een paar laten zien die wij heel merkwaardig vinden:

 • Rubber stempels.
 • Handstempels.
 • Stempels.
 • Houten stempels.
 • Zegels

De uitdrukking die het meest onze aandacht trekt is ongetwijfeld Ex libris. Een ex libris (of exlibris) stempel is een eigendomsteken dat gewoonlijk bestaat uit een stempel op de achterkant van de omslag van een boek, of op de eerste blanco bladzijde, en dat de naam van de eigenaar van het boek bevat (of dit nu een particulier of een bibliotheek is). Het heeft meestal het formaat "Ex Libris + Naam van de eigenaar".