Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerde manchetknopen graveren

een paar manchetknopen
19,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 19 uren 23 minuten.

Details
 • Afmetingen: 2ø cm (diameter)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Materiaal: roestvrij staal:
 • Personalisatiemethode: lasergravure.
 • Elke manchetknoop kan individueel worden gepersonaliseerd.
 • ID: #17252
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Krijg de meest elegante uitstraling met gepersonaliseerde manchetknopen

Geef je overhemden een unieke en elegante uitstraling met onze gegraveerde gepersonaliseerde manchetknopen. Bij Wanapix bieden we je de mogelijkheid om manchetknopen naar jouw smaak te ontwerpen, met de optie om initialen, namen, logo's, symbolen, data of andere afbeeldingen of ontwerpen toe te voegen die je wilt. Bovendien kun je ervoor kiezen om beide stukken hetzelfde te personaliseren of elk een ander ontwerp te geven, omdat ze individueel worden gepersonaliseerd. Op deze manier kun je je meest persoonlijke manchetknopen krijgen als een statement van stijl en persoonlijkheid.

Onze gepersonaliseerde manchetknopen zijn perfect voor degenen die willen opvallen bij speciale gelegenheden zoals bruiloften, congressen, formele evenementen of zelfs voor dagelijks gebruik. Hun kleine formaat maakt ze ideaal voor eenvoudige en schone ontwerpen, zoals initialen, korte namen, data, logo's, etc. Houd er rekening mee dat complexe details moeilijk te waarderen kunnen zijn vanwege het kleine formaat van het product, dus we raden aan om eenvoudige ontwerpen te kiezen die opvallen.

Elke set manchetknopen is gemaakt van roestvrij staal, een duurzaam en weerbestendig materiaal dat de kwaliteit en levensduur van het product garandeert. Lasergravure is de techniek die wordt gebruikt om elk van de twee stukken van de set te personaliseren. Dit lasergravureproces zorgt voor een nauwkeurig en duurzaam resultaat, waardoor je ontwerp intact blijft in de loop van de tijd.

Om een man een gepersonaliseerde set manchetknopen cadeau te geven, is een goed idee om verschillende redenen:

 • Het is een elegant en verfijnd cadeau dat kan worden gedragen bij speciale gelegenheden zoals bruiloften, afstudeerfeesten, gala-avonden, enz.
 • Het dragen van gepersonaliseerde manchetknopen is een manier om de persoonlijkheid van de drager uit te drukken, aangezien het ontwerp iets kan vertegenwoordigen dat zijn persoonlijkheid weerspiegelt.
 • Het geven van gegraveerde manchetknopen is een manier om genegenheid en genegenheid te tonen aan de persoon die het cadeau ontvangt.
Krijg de meest elegante uitstraling met gepersonaliseerde manchetknopen

Hoe draag je manchetknopen correct

Het correct dragen van manchetknopen is belangrijk om er gepast en elegant uit te zien. Volg deze eenvoudige stappen voor een correcte plaatsing:

 1. Open de manchetten van je overhemd. Zorg ervoor dat de manchetknoopknopen losgemaakt zijn en de manchetten naar beneden zijn uitgevouwen.
 2. Schuif de manchetknoop door de twee openingen van de manchet. Zorg ervoor dat het ontwerp of de gravure naar buiten gericht is en zichtbaar is voor anderen.
 3. Aligneer de twee uiteinden van de manchetknoop zodat ze correct op elkaar passen. Zorg ervoor dat de uiteinden parallel zijn en op hun plaats blijven.
 4. Sluit de manchetten van het overhemd.

Oorsprong en geschiedenis van manchetknopen

Manchetknopen, ook wel bekend als mancetten, zijn al sinds de 17e eeuw een klassiek en elegant accessoire dat door mannen wordt gedragen. Oorspronkelijk werden ze gebruikt om de manchetten van overhemden vast te maken, omdat overhemden destijds geen knopen op de manchetten hadden. Na verloop van tijd werden manchetknopen een symbool van stijl en verfijning, en hun gebruik breidde zich uit naar formele gelegenheden en belangrijke evenementen.

Gedurende de geschiedenis hebben manchetknopen zich ontwikkeld in ontwerp en materialen. In het begin waren ze eenvoudige pinnen of kettingen die de twee uiteinden van de manchet bij elkaar hielden. Na verloop van tijd werden er meer verfijnde ontwerpen gecreëerd, waarbij materialen zoals goud, zilver en edelstenen werden gebruikt. Tegenwoordig zijn manchetknopen beschikbaar in een breed scala aan stijlen en materialen, van klassiek en elegant tot modern en creatief, of net zo origineel als deze gepersonaliseerde manchetknopen.

Gegraveerde gepersonaliseerde manchetknopen