Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Schrijfmap bedrukken

map
9,95
Geleverd tussen 25-26 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 10 minuten.

Details
  • Afmetingen: 9 cm (Breedte) x 13 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Het schrijfblok heeft 108 vellen.
  • Afmetingen Vellen: 11,8 x 7,8 cm.
  • ID: #1691
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde schrijfmap - maak notities waar je ook bent

Geef je dagelijks leven een persoonlijk en praktisch tintje met ons gepersonaliseerde notitieblok, de perfecte metgezel om je herinneringen, ideeën en taken overal mee naartoe te nemen. Deze schrijfmap, ontworpen voor onderweg, is compact en past gemakkelijk in je tas of rugzak, zodat je nooit een kans mist om die momenten van inspiratie vast te leggen.

Met zijn verticale opening onthult deze schrijfmap een slim ontworpen binnenruimte. Het bevat een notitieblok, klaar om je gedachten en schetsen op elk moment op te schrijven. Tijdens een belangrijke vergadering, in de kantine of op reis, je hebt altijd het perfecte product bij de hand om je ideeën uit te drukken.

Wat ons gepersonaliseerde notitieblok uniek maakt, is de mogelijkheid om zich aan te passen aan jouw stijl. De omslag van de map kan worden gepersonaliseerd met een foto, logo of tekst naar keuze. Of het nu is om de identiteit van je bedrijf te laten zien of om te geven als een speciaal souvenir bij evenementen zoals bruiloften, dit notitieblok is een product dat aan je wensen voldoet.

Naast de primaire functie als notitieblok biedt dit product extra functies om je ervaring te verbeteren. Het heeft vakjes waarin je kleine papieren, tickets of belangrijke documenten kunt opbergen, zodat alles op één plek georganiseerd blijft. Het heeft ook een accessoire voor pennen of potloden, zodat je altijd een schrijfgereedschap bij de hand hebt.

Als je deze gepersonaliseerde schrijfmap overweegt om je bedrijf te promoten, is het een slimme en voordelige keuze. Hoe meer eenheden je koopt, hoe groter de korting per eenheid, waardoor het een nog aantrekkelijkere optie is voor bedrijfsevenementen of relatiegeschenken, maar ook als huwelijksgeschenk voor gasten.

Gepersonaliseerde schrijfmap met notitieblok