iPhone 13 Pro Max hoesje ontwerpen en maken

€ 12,90 € 14,95
Aantal:
Selecteer een optie: Zonder koord
  • Afmetingen: 7,8 cm (breedte) x 16 cm (hoogte) x 0,8 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: Flexibele siliconen.
  • Basiskleur: transparant.
  • ID: #16151
Beoordelingen Trustpilot
C
Caroline (Middelfart, DK)
kocht: Funda iPhone 13 (copia)
23/11/2022
"Fint product"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Cátia (Odivelas, PT)
kocht: Funda iPhone 13 (copia)
24/10/2022
"Het product, de persoon die het ontving vond het materiaal erg mooi, is van zeer goede kwaliteit!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Gepersonaliseerde hoesjes voor iPhone 13 Pro Max

We zorgen elke dag voor ons uiterlijk, dus waarom zouden we niet hetzelfde doen met onze accessoires? Als je graag zorg draagt voor elk detail om je heen, raden wij u onze originele iPhone 13 Pro Max hoesjes aan. Wij verzekeren je dat je geen andere zult vinden zoals de onze.

Ze zijn gemaakt van flexibele siliconen en zijn doorzichtig. Ze bedekken ook de achterkant en de zijkanten, voor een betere bescherming van je mobiele telefoon. Maar wat ons echt onderscheidt, is de personalisatie waarmee jij jezelf kunt onderscheiden van alle anderen. Je kunt de hoesjes ontwerpen met je favoriete foto's, teksten of met een van onze voorontworpen sjablonen, en ze zo geheel aanpassen aan jouw eigen smaak.

Aangezien het een flexibel hoesje is, vangt het schokken bij een val veel beter op. Het is een zeer voordelig detail van grote kwaliteit dat altijd bevalt. Je hoeft dus geen excuus te zoeken, begin nu met het versieren van de jouw hoesje en haal zo het meest bijzondere model in huis.

iPhone 13 Pro Max hoesjes met koord

In onze catalogus kun je kiezen tussen het kopen van het normale model hoesje (zonder koord), of het kopen van een gepersonaliseerd iPhone 13 Pro Max hoesje met koord. Het gebruik van hoesjes met een koord heeft vele voordelen, en is een trend waar steeds meer mensen zich bij aansluiten. Met het koord kun je jouw telefoon altijd om je nek dragen, zodat je hem snel bij de hand hebt wanneer je foto's wilt nemen, je berichten en chats wilt controleren, e-mails wilt bekijken, etc. je hoeft hem niet uit je zak te halen of tijd te verspillen met zoeken in je tas, want je hebt hem altijd bij de hand, hangend om je nek met het koord.

Het koord voorkomt ook dat we onze mobiele telefoon verliezen. We hebben hem altijd bij ons, hangend, we laten hem niet rusten op de tafel op het terras of ergens anders, en zo raken we onze mobiel nooit kwijt, want we hebben hem altijd bij ons.

Als je fan bent van het gebruik van deze hoesjes met koord, kun je hier je eigen gepersonaliseerde iPhone 13 Pro Max hoesje met koord maken. Daarbij kun je kiezen uit verschillende kleuren. En als je meer klassiek bent en de voorkeur geeft aan een hoesje zonder koord, dan heb je ook deze optie. Je kiest immers zelf het model voor je favoriete iPhone 13 Pro Max hoesje.

Labels van iPhone 13 Pro Max hoesje