iPhone 11 Pro hoesje ontwerpen en maken

€ 12,90 € 14,95
Aantal:
Hoesje
Selecteer een optie: Zonder koord
  • Afmetingen: 7,1 cm (breedte) x 14,4 cm (hoogte) x 1 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: Flexibele siliconen.
  • Basiskleur: transparant.
  • ID: #15190
Beoordelingen Trustpilot
user social avatar
Filipa (Vila nova de gaia, PT)
kocht: Hoesje iPhone 11 Pro
03/12/2022
"Geweldige kwaliteit, precies zoals ik had verwacht!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
J
José (Perafita, PT)
kocht: Hoesje iPhone 11 Pro
08/08/2022
"De afdruk en de afbeelding zien er geweldig uit,"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Francisca mora (Custoias, PT)
kocht: Hoesje iPhone 11 Pro
22/02/2022
"Niets"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Vind je eigen stijl

Het Apple-universum is altijd aan verandering onderhevig en innoveert continu in de elektronicasector. Kwaliteit komt op de eerste plaats, dus het is wel wat waard om voor je telefoon te zorgen. Wij raden daarom onze gepersonaliseerde iPhone 11 Pro telefoonhoesjes aan.

De personalisatie stelt je in staat om elk detail te verzorgen. Dit is een voordeel ten opzichte van andere winkels die allemaal dezelfde hoesjes verkopen. Bij Wanapix willen we dat jij tot in het kleinste detail beslist hoe je nieuwe iPhone 11 Pro hoesje eruit moet zien.

Een ander voordeel van onze website is dat je het ontwerp heel gemakkelijk online kunt maken, omdat onze redacteur heel intuïtief is.

Hoe maakt je een iPhone 11 Pro hoesje?

Als je nog nooit heeft nagedacht over het online kopen van een iPhone-hoesje, dan is dit het moment omdat het zo eenvoudig is. In slechts enkele stappen kun je het meest originele en exclusieve model voor jouw mobiele iPhone kiezen. Je kunt het ook zelf ontwerpen met jouw favoriete foto's of tekst.

Wij bieden je ook een selectie van onze beste vooraf ontworpen sjablonen aan, zodat je de hoesjes aan jouw behoeften kunt aanpassen. Bescherm jouw iPhone op stijlvolle wijze tegen klappen en dagelijkse slijtage.

iPhone 11 Pro hoesjes met koord

In onze catalogus kun je kiezen tussen het kopen van het normale model hoesje (zonder koord), of het kopen van een gepersonaliseerd iPhone 11 Pro hoesje met koord. Het gebruik van hoesjes met een koord heeft vele voordelen, en is een trend waar steeds meer mensen zich bij aansluiten. Met het koord kun je jouw telefoon altijd om je nek dragen, zodat je hem snel bij de hand hebt wanneer je foto's wilt nemen, je berichten en chats wilt controleren, e-mails wilt bekijken, etc. je hoeft hem niet uit je zak te halen of tijd te verspillen met zoeken in je tas, want je hebt hem altijd bij de hand, hangend om je nek met het koord.

Het koord voorkomt ook dat we onze mobiele telefoon verliezen. We hebben hem altijd bij ons, hangend, we laten hem niet rusten op de tafel op het terras of ergens anders, en zo raken we onze mobiel nooit kwijt, want we hebben hem altijd bij ons.

Als je fan bent van het gebruik van deze hoesjes met koord, kun je hier je eigen gepersonaliseerde iPhone 11 Pro hoesje met koord maken. Daarbij kun je kiezen uit verschillende kleuren. En als je meer klassiek bent en de voorkeur geeft aan een hoesje zonder koord, dan heb je ook deze optie. Je kiest immers zelf het model voor je favoriete iPhone 11 Pro hoesje.

Labels van iPhone 11 Pro hoesje