Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Fotoboek Softcover 26 p.

fotoboek
19,95
Geleverd tussen 25-26 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 13 minuten.

Model
Maat
Details
  • Afmetingen: 20 cm (Breedte) x 30 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Kaft glanzend gelamineerd.
  • De pagina's zijn flexibel, digitaal afgedrukt. Papier 120 gr.
  • Er zijn verscheidene modellen beschikbaar met verschillende formaat en aantal pagina's.
  • ID: #1968
  • Meer details

Recensies

Beschrijving

Hardcover fotoboek "Classic"

Tegenwoordig zijn we gewend om duizenden foto's te maken en op te slaan op onze smartphones. Verzamel al uw afbeeldingen en verander deze in het meest persoonlijke fotoboek. Dit model biedt veel waar voor uw geld, omdat u drie verschillende formaten heeft waar u al uw foto's in kunt plaatsen.

Dit album heeft een gewatteerde hoes, dikker dan de versie met witte hoes. Het kaftmateriaal is van karton met reliëflaminaat, voor een professionele en perfecte afwerking. Bovendien zijn de pagina's binnenin flexibel, geprint in digitale druk.

De grotere modellen zijn ideaal voor het verzamelen van afbeeldingen van evenementen, omdat ze een groter aantal pagina's hebben. Ze zijn ook het meest populair voor het opslaan van afbeeldingen van reizen of geboortes. Maak uw fotoboek en leg uw herinnering vast.

Softcover fotoboek

Wilt u de beste momenten in een ander album bewaren? Kies voor ons softcover fotoalbum. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten en aantallen pagina's, zodat u degene kunt kiezen die het beste past bij wat u zoekt.

Deze gepersonaliseerde fotoboeken zijn erg praktisch, zodat u uw foto's erin kunt vastleggen. Dankzij onze online editor kunt u eenvoudig het gewenste ontwerp maken en het uw meest persoonlijke tintje aan geven. Daarin kunt u uw reisfoto's, evenementen, enz. verzamelen

De pagina's zijn flexibel en gedrukt op een digitale pers met een ongelooflijke afwerking. Het blad is glanzend gelamineerd, omdat wij voor elk detail zorgen. In tegenstelling tot de klassieke albums neemt dit model niet veel ruimte in beslag, dus als u op zoek bent naar comfort, raden we het absoluut aan.

Fotoboeken zijn altijd het beste cadeau bij elke gelegenheid, omdat iedereen enthousiast is. Het biedt ook veel waar voor uw geld. Begin met het maken van de uw fotoboek en verzamel uw mooiste momenten.