Black Friday: de beste prijzen van het jaar (Info)
Korting op ALLE producten + Gratis verzending van bestellingen van 50€ of meer met levering aan een afhaalpunt
Je bent hier: Help Center > Een bestelling plaatsen > Is de kwaliteit van mijn afbeelding goed genoeg?

  Is de kwaliteit van mijn afbeelding goed genoeg?


Als u twijfelt over de grootte van de foto, voor het te bedrukken product, hoeft u alleen maar te beginnen met het personaliseren van het product en de afbeelding toe te voegen aan uw ontwerp.

Afhankelijk van de grootte van de afbeelding, en het te bedrukken gedeelte op het product, laat de editor u toe het beeld aan te passen tot de maximale grootte.

Wanneer de kwaliteit van de afbeelding voldoende is, zal de editor u in staat stellen om de afbeelding te vergroten. Als het laag is, laat de editor dit toe tot een bepaalde grootte.

Hoe groter het formaat van de originele afbeelding, hoe beter de kwaliteit is. Als de afbeelding van goede kwaliteit is, zal het profiteren van het maximale resolutiebereik, en als de kwaliteit laag is, zal het profiteren van de minimale resolutie om te voorkomen dat de afbeelding wazig of misvormd wordt op het product.

In het geval dat uw ontwerp uit veel foto's bestaat, wordt de printresolutie van uw ontwerp aangepast aan het beeld dat de laagste resolutie heeft, van alle beelden van de compositie tezamen.

De maximale grootte van de afbeelding die wij accepteren is 25 MB.

Alles wat hierboven is beschreven heeft betrekking op de beeldgrootte ten opzichte van het te bedrukken gedeelte. Naast deze factor, zijn er ook andere factoren van belang, voor het er goed uit te laten zien van het product, en die niet door de editor gecontroleerd kunnen worden, zoals onscherpe beelden, niet donker, enz.