Gratis verzending van bestellingen van 50€ (Info)
Gratis verzending van bestellingen van 50€ of meer met levering aan een afhaalpunt
Je bent hier: Help Center > Een bestelling plaatsen > Betaalmethoden

  Betaalmethoden


Voor de betaling van je bestelling beschik je over vijf mogelijkheden:

Bankpas / Creditcard

Het is de snelste, handigste en veiligste manier om online betalingen te plaatsen. De gegevens worden niet opgeslagen en worden alleen door het betalingssysteem in alle veiligheid gebruikt dankzij het digitale certificaat en de gegevenscodering. Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express.

Als u problemen ondervindt bij het uitvoeren van de betaling, raden wij u aan om de sectie "ik kan niet met kaart betalen" te klikken.

Paypal

Paypal is een zeer populaire betaalmethode voor online aankopen wereldwijd. U kunt het gebruiken als betaalsysteem wanneer u een Paypal-account heeft, of als een eenvoudig betalingssysteem door het invoeren van uw creditcardgegevens.

iDEAL

Op de Nederlandse website wanapix.nl kunt u de bestelling met iDEAL via uw eigen bank betalen.

Let erop dat u in uw winkelwagen uw volledige voornaam invult.

Bancontact

U kunt ook met Bancontact betalen, hetgeen een betaalmethode uit België is. U kunt Bancontact als de iDEAL van België zien.

Bankoverschrijving

Tot slot kunt u de bestelling met een bankoverschrijving betalen.

Wanneer u klaar bent met uw bestelling ziet u op het scherm de mogelijkheid per bankoverschrijving te betalen. Als u voor bankoverschrijving kiest, ontvangt u een e-mail met instructies.

U kunt uw bank opdracht geven tot betaling via deze rekening van de Spaanse bank op naam van Foticos S.L.:

 IBAN (LA CAIXA) ES54-2100-5441-3702-0006-3625.

Vermeld in de omschrijving van de bankoverschrijving de betalingsreferentie met het nummer van de bestelling.

Dan kan ons systeem uw bestelling automatisch lokaliseren. U hoeft ons geen bewijs van de overschrijving te sturen.

Wij beginnen met de vervaardiging van de bestelling zodra de betaling is bevestigd.

Houd er rekening mee dat het minimaal 24 uur en tot 2-3 werkdagen kan duren voordat overschrijvingen worden ontvangen (weekenden en feestdagen niet meegerekend), overeenkomstig de bankvoorschriften.

Overboekingsopdrachten blijven zeven kalenderdagen actief. na deze termijn wordt de bestelling automatisch geannuleerd indien de betaling niet is bevestigd.

Doe de overschrijving precies zoals hierboven beschreven. Het is immers een geautomatiseerd proces, en een fout in het bedrag of de spelling bij het invoeren van de betalingsreferentie van de bestelling in de omschrijving (of het niet invoeren van de referentie), kan leiden tot vertragingen bij het valideren van de betaling.