Tassen bedrukken en maken

Er zijn 3 producten beschikbaar

Gepersonaliseerde tassen

Gepersonaliseerde stoffen tassen zijn een heel praktisch product, handig en origineel en tegelijkertijd ecologisch, want door hun gebruik vermijden we het gebruik van plastic wegwerp tassen.

Wij zijn steeds meer begaan met de zorg voor het milieu en vermijden daarom het gebruik van plastic en andere wegwerpmaterialen die in overvloed vervuilen. Daarom zijn onze stoffen tassen ideaal om hergebruikt te worden zo vaak we maar willen of nodig hebben.

Je kunt je gepersonaliseerde tas om te gaan winkelen of voor persoonlijk gebruik meenemen op straat voor je eigen spullen. Ook kun je gebruik maken van onze kwantumkortingen en als je een bedrijf hebt, dan kun je op een economische manier gepersonaliseerde publiciteitstassen ontwerpen, de promotie tassen, voor evenementen, congressen, presentaties, bruiloften, bedrijfsopeningen, etc.

Economische gepersonaliseerde tassen

In plaats van rugzakken en oncomfortabele tassen zijn gepersonaliseerde tassen de beste optie voor het dagelijks leven. Waarom? Omdat ze van lichte materialen gemaakt zijn, comfortabel en zich perfect aan jou en je behoeften aanpassen.

Waarom zou je meer gewicht dragen dan strikt noodzakelijk? Met onze gepersonaliseerde stoffen kun je al je spullen dragen zonder extra gewicht mee te hoeven nemen dan normaal. De tassen zijn zo gemaakt dat ze de meest comfortabele op de markt zijn. Je kunt ze zonder problemen overal ophangen. Ze zullen zo heel praktisch zijn.

Gepersonaliseerde stoffen tas met handvaten

Gepersonaliseerde stoffen of kunstlederen tassen

We hebben vele soorten gepersonaliseerde tassen: stoffen tassen, kunstleren tassen, zoals onze beroemde Tote (shopper) tas, die ideaal is voor het opbergen van al je spullen, voor boodschappen doen of naar het strand of het zwembad. En je kunt ook draagtassen vinden voor evenementen.

We hebben verder gepersonaliseerde snackzakjes, die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Je kunt ze gebruiken om de lunch of snack van je kind mee te nemen, voor jezelf voor op werk of je kunt ze ook gebruiken om een schoon setje kleren in te bewaren, bijvoorbeeld voor wanneer de kinderen naar de kleuterschool gaan. Deze stoffen tassen zijn super praktisch voor elk gebruik dat je ze wilt geven.

Op onze website vind je een groot aantal voorontworpen sjablonen die heel snel en gemakkelijk aan te passen zijn om jouw persoonlijke tas te maken. Maar als je er geen vindt die 100% bij jouw smaak past, kun je de je tas met een paar muisklikken geheel naar eigen smaak creëren; je kunt een foto, een afbeelding, je eigen ontwerp of een grappige zin uploaden om een tas te personaliseren die op die manier uniek zal zijn. Maak iets unieks en exclusiefs met onze online editor.

Tote tas bedrukken

Goedkope tassen

Dit is onze goedkope tas. Het is zeer lichtgewicht en wordt voornamelijk gebruikt als publiciteitsgeschenk of als geschenk op evenementen en congressen. Heb je net je eigen bedrijf geopend en wil je een gepersonaliseerde tas met jouw logo cadeau geven? Ga je naar een beurs of congres waar je jouw merk bekend wilt maken? Wij hebben het perfecte item voor deze gelegenheid.

Je hebt de mogelijkheid om ze aan één kant of aan beide kanten te personaliseren om het nog completer te maken. Eeng groot universum van personalisatie valt zo binnen het bereik van iedereen.

Het enige wat je hoeft te doen is bedenken waar je de tas voor wilt gebruiken en hoe je hem wilt personaliseren, en wij maken jouw ideeën werkelijkheid. Dit wordt vanaf nu je favoriete tas!