Thermische koeltas bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • De voorkant van de tas is bedrukt.
  • Binnenkant van thermisch materiaal om de temperatuur te behouden.
  • Met ritssluiting, gemakkelijk en veilig. Met handvat voor eenvoudig transport.
  • Inhoud: 5 liter.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Alles prima in en op orde

Tom (Noord Holland)

Helemaal top! Optijd geleverd, prachtig product! Er zaten stickertjes bij om op het doosje te plakken als je het cadeau geeft, er zat zelfs een zakje snoep in voor onze kindjes die op de leisteen waren gegraveerd voor oma. Ze was heel blij met dit cadeau.

Lisa (Drenthe)

Beschrijving

Thermische koeltas

Wat is het toch heerlijk om van uw eigen maaltijd te kunnen genieten als u van huis bent, met het gebruik van de gepersonaliseerde thermische koeltas om mee te nemen waar u het nodig heeft. Het houdt voedsel, blikjes of fruit lang goed koel en is dankzij zijn grootte makkelijk draagbaar.

Het heeft een rits, voor een perfecte en veilige sluiting, en de binnenkant is gevuld met thermisch materiaal, zodat het goed koel gehouden wordt. Het heeft ook een handvat voor het eenvoudig meenemen. Maar wat het uniek maakt, is de bedrukking aan de voorkant met: foto, tekst, tekening, of een combinatie van ervan.. Tevens heeft u de mogelijkheid om een van onze vooraf ontworpen sjablonen te kiezen en ze minimaal aan te passen.

Deze bedrukte thermische koeltas heeft een inhoud van vijf liter, zodat u uw eten en koude drank mee kunt nemen naar het werk of elders en natuurlijk ook handig voor de fruithap. U kunt uw thermische koeltas voor kinderen maken met een persoonlijk naar smaak van de kleine: met zijn favoriete stripfiguur, naam, een foto van hem of de familie of een tekening die hij heeft gemaakt.

Deze persoonlijke koeltas kan niet in de wasmachine of droger, het is wel mogelijk ze met een vochtige doek te reinigen. Begin met het maken van uw eigen speciale koeltas met eigen ontwerp.

Gerelateerde producten