Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Tafelkleed bedrukken en maken

Hoe een tafelkleed te maken

De kleine details maken het verschil voor elke decoratie, en helemaal voor de tafel. We gebruiken ze over het algemeen meer op speciale dagen,zoals de gelegenheden van bijvoorbeeld Kerstmis, maar nu kunt u dat op elk moment doen met onze tafelkleed bedrukken met foto.

In deze sectie laten we ons gepersonaliseerd tafelkleed zien zodat u het tafelkleed kunt kiezen die het beste bij u past: stof, tafelzeil, of individueel. Als u niet weet hoe u een placemat of tafelkleed moet maken, zullen we u vertellen dat dit met onze editor heel eenvoudig is, omdat u de gehele tijd zult zien hoe het eruit komt te zien.

De tafelkleden van tafelzeil zijn ideaal voor de dagelijkse gebruik omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Met een vochtige doek kunt u vuil sneller verwijderen. Aan de andere kant raden we stoffen aan voor de meest speciale gelegenheden, hoewel u ze kunt gebruiken wanneer en hoe u maar wilt.

Als u niet veel tijd heeft, is de beste oplossing de individuele placemats bedrukken en maken voor op de tafel. Op deze manier beschermt u uw tafel en is het comfortabeler om deze schoon te maken. U kunt ook kiezen of u de voorkeur geeft aan stoffen of van tafelzeil.

Al onze tafelkleden kunt u laten maken met foto's, ontwerp of tekst die u wilt. Dus u kunt het naar eigen smaak creëren, waarbij u elk detail in de gaten houdt om het helemaal persoonlijk te maken.

Hoe het tafelkleed op te vouwen

Keukendoeken en tafellaken worden meestal in dezelfde lade bewaard voor het gemak. Als die lade goed georganiseerd wordt gehouden, passen er meer in als ze netjes zijn opgevouwen.

Volgens Marie Kondo's methode, is de beste manier om ze verticaal in de lade te plaatsen. Op deze manier moet u alle tafelkleden in drie of vier gelijke delen vouwen. En zo passen er nog veel meer in en wordt de ruimte beter verdeeld.

Drie tips om de tafel te decoreren

De eerste indruk is altijd erg belangrijk, ook op het moment van de maaltijd. Hoewel het meest belangrijkste natuurlijk het eten is, maakt de aankleding van de tafel wel een verschil. Hier zijn enkele aanbevelingen om uw tafel er onberispelijk uit te laten zien:

  • Kies het mooiste tafelkleed: het eerste wat u moet doen om uw tafel elegant aan te kleden is te kiezen voor een prachtig tafelkleed, bij voorkeur van stof. Personalisatie ervan is belangrijk, maar maak het tafelkleed niet te bont, houdt het iets soberder om het rust uit te laten stralen.
  • Het beste zijn bijpassende servetten: een pluspunt voor het decoreren van de tafel is wanneer de servetten bij het tafelkleed passen. Op deze manier sluiten de elementen perfect op elkaar aan. Maar er is geen must, u kunt de servetten in een andere kleur kiezen en zo opvallen op het tafelkleed. Als u voor deze optie kiest, raden wij u aan dat de toon van de servetten vergelijkbaar is met die van het tafelkleed.
  • Plaats mooie versiersels/ decoratie op de tafel zoals: kaarsen, decoratieve figuren, bloemblaadjes.... Afhankelijk van de gelegenheid zal het beter zijn om sommige elementen of andere te gebruiken, maar we geloven dat het essentieel is om de tafel in een nog mooiere manier aan te kleden met deze extra ornamenten.

Ga aan de slag om de beste decoratie te creëren en verras alle gasten. Wij zijn er zeker van dat zij verrast zullen zijn met het resultaat en het fijn vinden dat u er veel energie in heeft gestoken om de tafel er zo mooi uit te laten zien.