Stempel voor leraren

Het schooljaar gaat heel snel voorbij en als uw kind al naar school gaat, weet u dat het typisch is om cadeaus te maken voor de leraar of lerares om hem/haar te bedanken. Het typische is om een collectief cadeau te doen, hoewel u ook iets individueel kunt maken. Als u een s wat anders wilt geven, raden wij u onze verschillende stempels voor leraren aan.

Het is een zeer praktisch detail, omdat ze gewend zijn om met de pen de verschillende werken en examens te corrigeren. Nu hebben ze een zeer originele manier om correcties aan te brengen en de studenten te motiveren. U kunt het personaliseren met de naam en een mooi ontwerp, of u kunt één van onze vooraf ontworpen sjablonen kiezen en deze aanpassen met de gegevens van de leraar of lerares.

Ze hebben een afmeting van 18 x 51 mm en worden geleverd met inkt voor een capaciteit van 20.000 afdrukken. U kunt de kleur van de inkt kiezen uit drie verschillende tinten: zwart, blauw of rood. Een navulflesje wordt gratis meegestuurd, met een capaciteit voor 50.000 extra afdrukken.

Het is een geweldige cadeau, dus we zijn er zeker van dat u ze zo’n praktisch cadeau graag willen ontvangen. Maar het is niet alleen een leuke bijkomstigheid aan het einde van het jaar, het is altijd leuk, dus het kan het hele jaar door als cadeau gegeven worden.