Ontwerpen van geboorte

Wanddecoratie
Voor particulieren
Accessoires
Voor bedrijven en evenementen
Interieur decoratie
Kledingtoebehoren
Koken en tafelen
Kantoorbenodigdheden
Kleding
Beddengoed en Handdoeken
Hobby's en spellen
Accessoires en decoratie voor kinderen
Badkamer
Auto en uitstapjes
Decoratie buitenshuis
undefined
Huisdieren

Gepersonaliseerde bevallingstas

Gepersonaliseerde bevallingstassen

De geboorte van een baby is een unieke gebeurtenis en alles moet zo goed mogelijk worden georganiseerd. Als het moment van de geboorte nadert, moet je de eerste luiertas voor de baby klaarmaken. In deze rubriek vind je alle ontwerpen die wij hebben gemaakt om tassen voor pasgeborenen te maken, die je kunt personaliseren met de naam van de baby jongen of meisje. Je vindt veel afbeeldingen met originele ontwerpen voor zowel een meisjes- als een jongensgeboortetas. Desgewenst kun je zelf een ontwerp maken met jouw eigen afbeeldingen en tekst.

Gepersonaliseerde tas voor de eerste verschoning

Maak een gepersonaliseerde geboortetas voor je baby en begin met het voorbereiden van de babyuitzet voor de eerste dagen in het ziekenhuis. Onze stoffen geboortetas is heel praktisch om alles wat je nodig hebt voor de pasgeborene en de nieuwe moeder mee te nemen naar het ziekenhuis.

Het is een origineel cadeau-idee voor een babyshower: als je niet weet wat je een aanstaande moeder moet geven, kun je kiezen voor een geboortetas en enkele babyproducten. Wij hebben een ruim assortiment babyartikelen, zoals personaliseerbare rompertjes en slabbetjes, die je kunt combineren met hetzelfde ontwerp als de tas om een mooie gepersonaliseerde newborn tas te maken.