Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Ontwerpen van bruiloften

Koken en tafelen
Accessoires
Kantoorbenodigdheden
Voor bedrijven en evenementen
Voor particulieren
Interieur decoratie
Badkamer
Kledingtoebehoren
Kleding
Hobby's en spellen
Decoratie buitenshuis
Wanddecoratie
Beddengoed en Handdoeken
Accessoires en decoratie voor kinderen
undefined

Bruiloft USB-stick bedrukken en maken

Persoonlijke bruiloft magneet

Wie heeft er geen gepersonaliseerde magneten op zijn koelkast? Nu kun je een eigen ontwerp voor bruiloft magneten maken en ze geven als een cadeau voor de gasten. Je kunt uit vier verschillende modellen kiezen: vierkant, rond, rechthoekig en ovaal.

Je kan de magneten ontwerpen zoals je wilt door een van onze sjablonen aan te passen of, als je dat liever doet, dooor origineel te zijn en het ontwerp zelf te maken met je favoriete afbeeldingen. Vergeet niet jullie namen en de datum van de bruiloft in een mooi lettertype te zetten. Op deze manier zullen je gasten een uniek souvenir bewaren.

Een praktisch geschenk voor gasten

De beeldjes en de typische souvenirgeschenken voor gasten van een bruiloft zijn achterhaald. Bruid en bruidegom willen tegenwoordig een uniseks en nuttig cadeauvoor iedereen maken. Onze gepersonaliseerde USB drives voor bruiloften zijn daar het perfecte cadeau voor.

De USB heeft een formaat van 16 GB en heeft een perfecte grootte om comfortabel mee te nemen. Het heeft geen dopje, want de metalen behuizing is 360 graden draaibaar. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en kunt die naar eigen smaak kunt personaliseren en voorzien van de namen en de datum van je bruiloft. Maar je kan er ook zelf een ontwerpen met de foto's, het ontwerp of de tekst die je wilt. Het gaat erom een uniek model te maken dat je gasten zullen kunnen gebruiken wanneer ze het nodig hebben.