Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Ontwerpen van bruiloften

Koken en tafelen
Accessoires
Kantoorbenodigdheden
Voor bedrijven en evenementen
Voor particulieren
Interieur decoratie
Badkamer
Kledingtoebehoren
Kleding
Hobby's en spellen
Decoratie buitenshuis
Wanddecoratie
Beddengoed en Handdoeken
Accessoires en decoratie voor kinderen
undefined

Spandoeken voor bruiloften

Gepersonaliseerde banners voor bruiloften

Ga je binnenkort trouwen en wil je jouw evenement op een originele manier versieren? Wij hebben wat je zoekt. Met onze gepersonaliseerde banners kun je een origineel en uniek tintje geven aan een van de belangrijkste dagen van jouw leven.

De decoratie van de bruiloft is een zeer belangrijk aspect bij de organisatie van het evenement. En als goede bruid en bruidegom wil je elk detail zorgvuldig en in de watten leggen en je zorgen maken over het vinden van de decoratie die het beste past bij je smaak en de stijl van de bruiloft die je wilt vieren. Dit alles natuurlijk zonder twee van de belangrijkste doelstellingen te vergeten: jouw gasten een plezier doen en hen op de meest originele manier verrassen.

Creëer de perfecte gepersonaliseerde banner voor jouw huwelijksfotosessie

Sinds een aantal jaar geleden is een goede fotocall een must op een bruiloft. Een ruimte waar de bruid en bruidegom, familie en vrienden graag foto's laten maken om een aandenken aan die dag van jouw huwelijk te bewaren.

De fotocall zal een decoratief element zijn dat niet onopgemerkt zal blijven tijdens jouw feest. Je kunt kiezen uit vele ontwerpen die passen bij alle decoratiestijlen. Iets eenvoudiger versies met jullie namen en de datum van de bruiloft als decoratieve omlijsting of kies voor modernere en leukere ontwerpen die jullie gasten zullen verrassen.

In deze sectie vind je een eindeloos aantal voorontworpen sjablonen die je met een paar muisklikken kunt aanpassen om ze jouw eigen te maken. Als je handig bent en je graag je eigen ontwerpen maakt, kun je hier ook je creativiteit de vrije loop laten. Maak jouw gepersonaliseerde banner vanaf nul. Je kunt het aanpassen aan de decoratie die je voor die speciale dag hebt gekozen. Wij zullen ervoor zorgen dat het er perfect uitziet voor de gelegenheid.

Personaliseer hem met de foto's, afbeeldingen, ontwerpen of tekst van jouw keuze. Ze zijn van PVC gemaakt van hoge kwaliteit, je kunt kiezen tussen effen of microgeperforeerd. Beide zijn waterdicht en hebben oogjes aan beide zijden, zodat je ze kunt bevestigen waar je maar wilt. Je kunt kiezen uit verschillende maten in beide materialen. Kies het materiaal dat het best past bij jouw behoeften of het type decoratie dat je wilt maken en ze zullen er zeker geweldig uitzien.

Fotocalls worden gewoonlijk zowel binnen als buiten gebruikt en zijn vooral populair tijdens de dans en het feest. Al jouw gasten zullen in de rij staan om ernaast gefotografeerd te worden en een souvenir van deze speciale dag te hebben naast jouw trojouwfoto.

Je kunt ook rekwisieten toevoegen zoals zonnebrillen, hoeden, vlinderdassen, gekleurde stropdassen, strikken, enz. om elke foto anders te maken. Met deze decoratieve elementen is plezier gegarandeerd.

Gebruik van spandoeken op een bruiloft

Het meest populaire artikel dat met dit materiaal wordt gemaakt zijn fotocalls. Je kunt het echter ook gebruiken om een doek te maken met een welkomstboodschap bij aankomst in het restaurant. Het wordt ook veel gebruikt om een mooi zitplan te maken, d.w.z. dat alle genodigden op een gepersonaliseerd spandoek kunnen zien waar zij zullen gaan zitten en wie hun metgezellen aan tafel zullen zijn.

Je hoeft alleen maar te bedenken hoe je het wilt personaliseren en er een persoonlijk tintje aan wilt geven. Je zult zeker een perfect decoratief of informatief element creëren voor die speciale dag.

Gepersonaliseerde banners

De meeste mensen noemen ze gepersonaliseerde spandoeken, maar een andere populaire term ervoor is banner. Er is geen verschil tussen spandoeken en banners, beide termen verwijzen naar hetzelfde soort product. Als je een gepersonaliseerde banner met foto's, afbeeldingen of ontwerpen nodig hebt, kun je met onze editor jouw banner geheel naar eigen wens personaliseren. Het beste van onze editor is dat hij je een preview laat zien, zodat je kunt zien hoe het eruit komt te zien en jouw gepersonaliseerde banner kunt ontvangen precies zoals je hem ontworpen heeft.

Weet jij al waar je jouw gepersonaliseerde banner gaat plaatsen of wat het ontwerp zal zijn? Laat je fantasie de vrije loop en wij helpen je het er perfect uit te laten zien.