Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Ontwerpen van bruiloften

Koken en tafelen
Accessoires
Kantoorbenodigdheden
Voor bedrijven en evenementen
Voor particulieren
Interieur decoratie
Badkamer
Kledingtoebehoren
Kleding
Hobby's en spellen
Decoratie buitenshuis
Wanddecoratie
Beddengoed en Handdoeken
Accessoires en decoratie voor kinderen
undefined

Gepersonaliseerde neptattoos voor bruiloften

Neptattoos voor bruiloften

Heb je ooit gehoord van neptattoos? Toen je jonger was, heb je ze vast wel eens gebruikt, want ze zaten bij bijna alle snoep, vooral bij kauwgom.

Neptattoos zijn tijdelijke tatoeages, dat wil zeggen dat ze een bepaalde duur hebben, ze kunnen enkele dagen blijven zitten, in ons geval van 3 tot 5 dagen. Ze zijn bestand tegen water en het beste van alles is dat je ze bij ons helemaal persoonlijk kunt maken.

Deze optie krijgt steeds meer aanhangers en een van de dagen waarop wij denken dat het ideaal is om ze te gebruiken is voor bruiloften. Stel je voor dat je op je trouwdag samen met je bruidsmeisjes dezelfde tatoeage kunt dragen voor die speciale dag, met een emotionele zin. Of een speciale manier om die persoon te herdenken die je op je bruiloft wilde hebben en die er niet bij zal kunnen zijn, die grootvader die besloot eerder weg te gaan en die je mee wilt nemen, nu kun je een sticker met zijn naam maken en hem je laten vergezellen op je dag.

Of zet bijvoorbeeld een "open bar" van stickers op zoals een snoepbar, maar dan met gepersonaliseerde stickers, elke gast kan de sticker kiezen die hij het leukst vindt en die opplakken voor het moment van het feest. Bovendien kun je het thema kiezen dat jij het leukste vindt en het naar jouw smaak personaliseren. Ze zullen zeker veel plezier geven en niemand zal vergeten hoe leuk ze het vonden op jullie bruiloft.

Elk idee dat je kunt bedenken is mogelijk met onze gepersonaliseerde stickers. Je kunt die tijdelijke tatoeage die je in dat tijdschrift zag, laten zetten voor je trouwdag, we zijn er zeker van dat je eruit zult zien zoals nog nooit iemand heeft gedaan.

Hoe plaats je een tijdelijke tattoo?

Je hebt ze vast wel eens gebruikt, maar als dat niet zo is, maak je geen zorgen, ze zijn heel gemakkelijk aan te brengen.

Het enige wat je hoeft te doen is de plaats te kiezen waar je de sticker wilt aanbrengen (vermijd indien mogelijk harige of scharnierende plekken zodat hij goed hecht), maak de plek die je wilt "tatoeëren" schoon en droog, breng de tattoo aan (nadat je eerst het beschermpapier hebt verwijderd), maak de plek vochtig met een handdoek of een vochtige doek, druk 30 seconden, verwijder het papier, laat het een beetje drogen en voilà, onze neptattoo is klaar!

En deze tijdelijke tatoeages zijn niet alleen voor volwassenen, ze zijn voor iedereen op de bruiloft, zelfs voor de kleintjes! Ze kunnen worden gebruikt vanaf de leeftijd van 3 jaar. Ze zijn gemaakt van veilige, niet-toxische en dermatologisch geteste materialen.

Nu hoef je alleen nog maar je fantasie de vrije loop te laten, je stickers te personaliseren zoals jij dat wilt en je vrienden, familie en gasten op je bruiloft te verrassen.

Je laat niemand onverschillig!