Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Ontwerpen van bruiloften

Koken en tafelen
Accessoires
Kantoorbenodigdheden
Voor bedrijven en evenementen
Voor particulieren
Interieur decoratie
Badkamer
Kledingtoebehoren
Kleding
Hobby's en spellen
Decoratie buitenshuis
Wanddecoratie
Beddengoed en Handdoeken
Accessoires en decoratie voor kinderen
undefined

Bruiloft mokken bedrukken en maken

Gepersonaliseerde bruiloft mokken

De organisatie van een bruiloft is heel veel werk en aan elk detail dient gedacht te worden. Als er iets is dat niet mag ontbreken, dan zijn het wel de bedankjes voor de uitgenodigde gasten. Als u niet weet wat voor detail u hen moet geven, raden we u onze gepersonaliseerde bruiloft mokken aan. Ze zijn zeer praktisch en zullen een uitstekend souvenir zijn, omdat iedereen het elke dag gebruiken kan.

Wat ook een zeer speciale manier is om een huwelijksaanzoek te doen, is met onze bruiloft mok. Het is een andere en romantische manier om haar hand te vragen, buiten de standaard methodes. Als u niet weet hoe de mok maken moet, maakt u zich dan geen zorgen, want onze editor is zeer eenvoudig en intuïtief, in een paar minuten heeft u de bestelling gemaakt.

Bruiloft mokken voor de genodigden

De bedankjes voor dit soort feestjes zijn bijna altijd hetzelfde. Als u het echt anders wilt maken en ze iets wilt geven wat ze vaak zullen gebruiken. Raden wij u onze mokken als bedankje aan. Het is een uniek cadeau, en u hoeft geen onderscheid te maken tussen mannen en vrouwen.

Een ander voordeel van onze website is dat het goedkope bruiloft mokken zijn, maar wel van goede kwaliteit. Ze zijn zeer economisch, omdat we tevens een kwantumkorting hebben. Dit betekent dat hoe meer eenheden u bestelt, hoe goedkoper de bestelling zal zijn.

In onze editor heeft u de volledige vrijheid om het te maken zoals u dat wilt. Wij bieden u verschillende modellen van sjablonen die u zo kunt aanpassen om uw bruiloft mokken te maken. Maar u hoeft ze niet te gebruiken, u kunt ook uw eigen ontwerp maken met één van uw foto's. We zijn er zeker van dat ze een zeer mooie herinnering zal worden van deze speciale dag.

De getuigen van uw bruiloft zijn zeer belangrijk op deze dag. Voor deze speciale personne hebben we ook ontwerpen van bekers voor getuigen. Dus U kunt hen met dit mooie gebaar bedanken dat ze getuige zijn geweest van deze speciale dag.

Maak samen met hen het beste seating plan

Het seating plan is een essentieel hulpmiddel bij bruiloften, want naast een organisatorische functie dient het ook als decoratie. Het is om deze reden dat veel koppels zich met elk detail bezighouden en het anders willen maken dan de rest.

Het is een ontzettend origineel idee om mokken te bedrukken met de namen van de personen om zo de tafelindeling aan te geven. Zodat uw gasten weten waar ze moeten zitten, en het daarnaast zeer origineel is. Maar er zijn natuurlijk tal van andere manieren om de tafelindeling speciaal te maken.