Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Ontwerpen van bruiloften

Koken en tafelen
Accessoires
Kantoorbenodigdheden
Voor bedrijven en evenementen
Voor particulieren
Interieur decoratie
Badkamer
Kledingtoebehoren
Kleding
Hobby's en spellen
Decoratie buitenshuis
Wanddecoratie
Beddengoed en Handdoeken
Accessoires en decoratie voor kinderen
undefined

Gegraveerde bruiloiftsglazen

Gepersonaliseerde Bruiloftsglazen

Als je op het punt staat om met de liefde van je leven te trouwen of als je wordt uitgenodigd voor een bruiloft, ben je misschien op zoek naar een gepersonaliseerde bruiloftsglazen. Op deze pagina vind je onze selectie gegraveerde glazen om mee te toasten. Ze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig glas en kunnen worden gepersonaliseerd met de namen van het bruidspaar door middel van gravure. Het resultaat is zeer sober en elegant.

Het is ook toegestaan om iconen, logo's of kleine afbeeldingen toe te voegen. Het maakt niet uit of het de klassieke tekening van de twee ringen is, een hart, Cupido's pijl of een ander symbool. Je kunt kiezen wat je wilt, en je kunt zelfs jouw eigen ontwerp uploaden. Hoe dan ook, in deze sectie vind je een selectie van speciale trouwontwerpen die we voor je hebben gemaakt. Kies degene die je het leukst vindt. Je hoeft het alleen maar een beetje aan te passen door de namen van het toekomstige paar of de datum van de bruiloft of een speciale tekst voor hen toe te voegen. Houd er verder rekening mee dat elk glas individueel gepersonaliseerd dient te worden.

Er zijn verschillende modellen gegraveerde glazen voor bruid en bruidegom, geschikt voor verschillende drankjes. De meest populaire zijn ongetwijfeld de wijnglazen en vooral de gegraveerde champagneglazen, ideaal om samen te proosten op het nieuwe leven, met de beste wensen voor een gelukkig huwelijk, voor een leven vol liefde. Lang leve de pasgetrouwden!