Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Ontwerpen van bruiloften

Koken en tafelen
Accessoires
Kantoorbenodigdheden
Voor bedrijven en evenementen
Voor particulieren
Interieur decoratie
Badkamer
Kledingtoebehoren
Kleding
Hobby's en spellen
Decoratie buitenshuis
Wanddecoratie
Beddengoed en Handdoeken
Accessoires en decoratie voor kinderen
undefined

Bruiloft buttons bedrukken en maken

Gepersonaliseerde bruiloft buttons

Cadeaus van gasten bij doopplechtigheden, bruiloften en communies verdeeld naar geslacht zijn uit de mode. Meer en meer wordt er voor gekozen om zonder onderscheid unisex cadeaus te maken voor alle aanwezigen. Onze gepersonaliseerde bruiloft buttons zijn een van de meest terugkerende geschenken op deze evenementen, en iedereen is er dol op.

We hebben exclusieve ontwerpen voor u om leuke buttons te maken, maar u kunt ze ook zelf maken met de foto's of tekst die u wilt. We hebben kwantumkortingen, dus hoe meer gelijke eenheden u bestelt, hoe goedkoper uw bestelling zal zijn. Onze goedkope bruiloft buttons zijn het beste cadeau voor gasten, maar we hebben ook andere ideeën. Wil u ze leren kennen?

Waar plaatst u de buttons tijdens een bruiloft

We hebben gesproken over het belang van het verrassen van het publiek met een ander detail, maar u kunt er een andere draai aan geven. Weet u wat het zitplan is? Het is de organisatie van elke tafel in het feest. Meestal staat het bij de ingang van het banket, zodat iedereen kan zien waar hij of zij moet zitten.

We stellen voor dat u onze bruiloft buttons als "locatie" gebruikt, zodat uw gasten weten welke tafel van hen is. U kunt ze op vele manieren gebruiken: op het typische paneel, geperforeerd, op stokjes gelijmd die op hun beurt in een houder staan waarop het tafelnummer staat, op papieren etiketten... De mogelijkheden zijn eindeloos!

U kunt ze ook naast snoep of photocall zetten. Zo kunnen uw gasten de buttons gebruiken tijdens het dansen en er plezier aan beleven.

Originele bruiloft buttons

We hebben al uitgelegd wat u er mee kunt doen, maar als u nog steeds niet weet hoe u bruiloft buttons moet maken om uw gasten te verrassen, dan geven we graag een aantal ideeën om unieke en originele modellen te maken. U kunt zich laten inspireren door dit soort ontwerpen:

  • Vintage bruiloft buttons
  • Bruiloft buttons met tekst

Maar er zijn veel meer modellen. U kunt verschillende ontwerpen maken, zodat de gasten de gewenste buttons uit kunnen kiezen en verschillende foto's ermee kunnen maken op de bruiloft. U hoeft alleen maar origineel te zijn, uw verbeelding te gebruiken en te beginnen met het creëren van uw eigen buttons.