Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Ontwerpen van bruiloften

Koken en tafelen
Accessoires
Kantoorbenodigdheden
Voor bedrijven en evenementen
Voor particulieren
Interieur decoratie
Badkamer
Kledingtoebehoren
Kleding
Hobby's en spellen
Decoratie buitenshuis
Wanddecoratie
Beddengoed en Handdoeken
Accessoires en decoratie voor kinderen
undefined

Bruiloft pennen

Aangepaste pennen voor bruiloften

In onze online winkel zijn we gespecialiseerd in aangepaste pennen voor bruiloften, een uniek en charmant detail dat een speciale touch toevoegt aan jullie grote dag. Onze opties omvatten verschillende modellen pennen gemaakt van verschillende materialen en personalisatiemethoden (sommige zijn gegraveerd, andere zijn bedrukt), evenals een grote verscheidenheid aan vooraf ontworpen sjablonen met bruiloftsgerelateerde ontwerpen, die gepersonaliseerd kunnen worden met de namen van de bruid en bruidegom, of zelfs met de naam van de getuige.

Deze aangepaste pennen hebben twee mogelijke toepassingen die ze tot echt memorabele cadeaus maken.

Pennen als bedankje voor de bruiloftsgasten

Ten eerste kunnen ze dienen als bedankje voor alle bruiloftsgasten. Stel je voor dat je aan al je dierbaren (familie, vrienden, enz.) een mooie pen geeft met een elegant en uniek ontwerp, met hun namen gegraveerd of de namen van het bruidspaar, de trouwdatum, een harticoon, enz. Dit kleine gebaar zal niet alleen gewaardeerd worden, maar zal ook een herinnering aan die speciale dag worden. Ze kunnen samen met andere gepersonaliseerde items worden gegeven of op elke tafelsetting worden geplaatst als plaatskaartjes.

Voor dit geval bieden we kortingen op hoeveelheid aan. Dus als je een grote hoeveelheid pennen met hetzelfde ontwerp bestelt (of het nu 20, 50, 100 of meer eenheden zijn), wordt de stuksprijs van elke pen goedkoper naarmate er meer eenheden worden besteld.

Aangepaste pennen voor bruiloften

Pennen voor getuigen bij bruiloften

Aan de andere kant zijn onze gepersonaliseerde pennen perfect als cadeau voor getuigen bij bruiloften. Getuigen spelen een essentiële rol bij een bruiloft, en wat is een betere manier om hun steun en betrokkenheid te waarderen dan ze een exclusieve pen te geven. Deze pennen kunnen worden gebruikt om het huwelijksregister te ondertekenen, wat ze een symbolisch en betekenisvol element maakt. Na de ceremonie kunnen de getuigen de pen bewaren als herinnering aan hun deelname aan dat bijzondere moment.

Bovendien kun je ook iemand verrassen met een van onze gepersonaliseerde pennen als een bijzondere manier om hem/haar te vragen jouw getuige te zijn. Stel je de opwinding en vreugde van die persoon voor wanneer hij/zij zo'n mooi cadeau ontvangt en ontdekt dat hij/zij is gekozen als getuige. Dit gebaar toont niet alleen aan hoe belangrijk die persoon voor je is, maar stelt hem/haar ook in staat een blijvende herinnering te koesteren.

Zonder twijfel zijn onze gepersonaliseerde pennen voor bruiloften praktisch en origineel. Ze kunnen het perfecte cadeau zijn voor alle gasten, en voegen een vleugje elegantie en personalisatie toe aan jouw evenement. Ze zijn ook een speciale manier om getuigen te verrassen, waarbij ze kunnen tekenen met een exclusieve pen en deze als aandenken kunnen bewaren. Verras je dierbaren en getuigen met dit unieke cadeau dat de essentie zal bevatten van jullie belangrijkste dag als verliefd stel.